Antena Meniu Search
x

Tânăr de 24 de ani mort în râul Olteţ, după ce a mers la scăldat cu mai mulţi prieteni

Un tânăr de 24 de ani a murit după ce s-a înecat în râul Olteţ, în localitatea Bălceşti, unde mersese la scăldat, au anunţat, joi, pompierii militari vâlceni, care au adus la mal trupul neînsufleţit al bărbatului după aproape două de căutări.

de Redactia Observator

la 30.06.2022, 10:55

Tânăr de 24 de ani mort în râul Olteţ, după ce a mers la scăldat cu mai mulţi prieteni - gazetavalceana

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea au precizat că tragedia s-a produs miercuri seara, pentru găsirea tânărului fiind chemaţi în ajutor şi scafandrii din Gorj, care însă nu au mai intervenit, tânărul fiind găsit de salvatorii vâlceni cu ajutorul bărcilor de salvare.

"Accesul în zonă nu s-a putut realiza cu autospecialele, deplasarea făcându-se pedestru. Având în vedere că se întuneca, echipajul de scafandri nu a mai intervenit aseară, persoana în cauză fiind găsită în urma căutărilor efectuate de angajaţii ISU, cu ajutorul bărcilor de salvare. Tânărul a fost adus la mal fără semne vitale în jurul orei 22.00 şi s-au început manevrele de resuscitare de către personalul ISU şi SAJ. Din păcate, manevrele efectuate nu au avut niciun rezultat, medicul de pe ambulanţă declarând decesul acestuia", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger, potrivit agerpres.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta este cel de-al doilea eveniment tragic petrecut la scăldat în judeţul Vâlcea în această vară. La sfârşitul lunii mai doi fraţi, de 17 şi 21 de ani, s-au înecat într-o baltă din apropierea lacului de acumulare de pe râul Olt de la Ioneşti, unde intraseră să se răcorească.

Pompierii vâlceni recomandă populaţiei să frecventeze doar locurile special amenajate pentru înot şi scăldat şi să evite lacurile, canalele sau alte cursuri de apă unde malurile sunt abrupte, curenţii de apă sunt foarte puternici sau cu albiile nămoloase ori pline cu plante, pietre, crengi şi trunchiuri de copaci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tânăr de 24 de ani mort în râul Olteţ, după ce a mers la scăldat cu mai mulţi prieteni