Antena Meniu Search
x

Tânăr de 29 de ani din Cluj, reţinut după ce și-a bătut fosta iubită, a sechestrat-o și i-a distrus telefonul

Incident grav în Cluj: Un tânăr de 29 de ani a fost reţinut după ce şi-a urmărit fosta iubită, a sechestrat-o, a bătut-o şi i-a distrus telefonul. 

de Redactia Observator

la 15.07.2023, 08:07

Un tânăr de 29 de ani din Turda, județul Cluj, a fost reținut după ce și-a urmărit fosta iubită pe stradă, i-a luat cheile, a sechestrat-o, bătut-o și i-a distrus telefonul, potrivit Mediafax.

Potrivit Poliției Cluj, agresiunea a avut loc vineri, când bărbatul și-ar fi abordat fosta iubită pe stradă, urmărind-o până la locuința ei, unde i-a luat cheile, a închis ușa și a exercitat agresiuni fizice asupra ei, lipsind-o de libertate în mod ilegal. De asemenea, acesta i-a luat tinerei telefonul mobil, pe care l-ar fi deteriorat și l-ar fi furat, fiind recuperat de polițiști.

Bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, care a dispus măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile, pentru violență în familie, amenințare, distrugere și furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tânăr de 29 de ani din Cluj, reţinut după ce și-a bătut fosta iubită, a sechestrat-o și i-a distrus telefonul