Antena Meniu Search
x

Tânăr de 31 de ani din Vâlcea, dat dispărut de familie, căutat de pompieri într-un baraj de pe râul Olt

Pompierii militari vâlceni intervin, joi după-amiază, în zona barajului Râureni, de pe râul Olt, pentru căutarea unui tânăr din municipiul reşedinţă, dat dispărut de familie în urmă cu o zi.

de Redactia Observator

la 08.06.2023, 16:49

Tânăr de 31 de ani din Vâlcea, dat dispărut de familie, căutat de pompieri într-un baraj de pe râul Olt - Shutterstock

Reprezentanţii ISU Vâlcea au precizat că au fost sesizaţi prin 112 că tânărul ar putea să fi dispărut în zona barajului, pentru căutarea lui fiind chemaţi în ajutor şi scafandrii.

"Pompierii militari vâlceni au fost solicitaţi să intervină pentru căutarea-salvarea unui tânăr (în vârsta de aproximativ 31 ani) posibil dispărut în dreptul barajului Râureni. La faţa locului s-au deplasat 10 pompieri cu două autospeciale de serviciu, două bărci cu sonar şi o ambulanţă SMURD, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea şi al Gărzii de Intervenţie Drăgăşani. Totodată, au fost alertate echipajele de scafandri din cadrul ISU Dâmboviţa şi ISU Olt", au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea, potrivit Agerpres.

Tânărul, dat dispărut miercuri de către familie

Tânărul, în vârstă de 31 de ani, a fost dat dispărut miercuri de către familie, care a anunţat la poliţie că aceasta nu a mai revenit acasă, iar cei care pot da informaţii despre el sunt rugaţi să anunţe fie prin apel la 112, fie să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

"La data de 7 iunie a.c, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a numitului Dimulescu Liviu -Anuţian, de 31 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Acesta a plecat de la domiciliul său din municipiul Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, fără a mai reveni până în prezent. Semnalmente: înălţime 170 cm, greutate 70 kg, constituţie atletică, calviţie, şaten, ochi căprui, barbă îngrijită. Obiecte de îmbrăcăminte: tricou de culoare roşu, cu dungi albe şi verzi, pantaloni de trening de culoare negru şi adidaşi de culoare negru", au transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânăr de 31 de ani din Vâlcea, dat dispărut de familie, căutat de pompieri într-un baraj de pe râul Olt