Antena Meniu Search
x

Tânăr salvat de mai multe ori de tatăl său, găsit mort în casă, la Iaşi. Părintele a încercat din răsputeri să-şi readucă băiatul la viaţă

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, suferind de un sindrom depresiv şi salvat de tatăl său de mai multe ori în timp ce încerca să-şi ia viaţa, a fost găsit fără viaţă.

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, suferind de un sindrom depresiv şi salvat de tatăl său de mai multe ori în timp ce încerca să-şi ia viaţa, a fost găsit fără viaţă.

Băiatul a fost internat şi în spital pentru tratament, ultima internare având-o chiar pe data de 4 ianurie, la chirurgie plastica, pentru îngrijirea unor plăgi tăiate la braţul stâng. 

Bătrânul a încercat din nou să-şi salveze băiatul

Tatăl băiatului a ajuns acasă în acestă seară şi l-a găsit pe fiul său fără suflare. A făcut tot ce i-a stat în putinţă să îl readucă la viaţă, însă de această dată n-a mai putut face nimic.

Potrivit legiştilor, băiatul prezenta urme de strangulare, rigiditate la brate si membre inferioare flectate, prezenta urme de varsatura, continut alimentar şi helena etalonica.

Tânărul s-a îmbătat, apoi s-a spânzurat cu şireturile

In momentul in care a fost gasit, barbatul era sprijinit de un corp de mobilier cu fata in jos.

Parintele i-a taiat sireturile pe care acesta le avea in jurul gatului. Nu se cunoaste ora la care a fost gasit tanarul. Tragedia a avut loc la Rediu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânăr salvat de mai multe ori de tatăl său, găsit mort în casă, la Iaşi. Părintele a încercat din răsputeri să-şi readucă băiatul la viaţă