Antena Meniu Search
x

Tânăr din Giurgiu beat și cu permisul anulat, prins la volanul unei mașini furate. Cocktail de infracțiuni la doar 22 de ani

Un tânăr de 22 de ani, băut și cu permisul anulat, a fost prins de polițiști la volanul unui autoturism furat. Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi furt.

de Redactia Observator

la 10.09.2023, 10:52

Tânăr din Giurgiu beat și fără permis, prins la volanul unei mașini furate. Cocktail de infracțiuni la doar 22 de ani

"Un tânăr, de 22 de ani, din comuna Călugăreni, județul Giurgiu, a fost depistat, sâmbătă, în timp ce conducea, pe D.N.5, în afara localitatății Frăteşti, un autoturism, proprietatea unui bărbat", din localitatea Hulubești, potrivit IPJ Giurgiu.

Tânărul prins beat la volan avea permisul anulat

După ce au făcut verificări în baza de date, polițiștii au aflat că tânărul de 22 de ani are dreptul de a conduce anulat. "Întrucât acesta emana halenă alcoolică, i s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest, însă a refuzat atât testarea, cât şi prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, din verificări a rezultat faptul că autoturismul condus ar fi fost sustras de către tânărul în cauză, în scop de folosinţă. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectueză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi furtul în scop de folosinţă", se mai arată în informarea polițiștilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Tânăr din Giurgiu beat și cu permisul anulat, prins la volanul unei mașini furate. Cocktail de infracțiuni la doar 22 de ani