Antena Meniu Search
x

Tânăr din Siliștea Nouă, salvat de la moarte de câinele polițist Coh, după ce a ameninţat că se sinucide. L-a găsit inconștient şi cu degerături, într-un grajd

Un câine poliţist i-a salvat viaţa! Un tânăr de 20 de ani din județul Suceava, care a amenințat că se sinucide după o serie de neînțelegeri cu iubita lui, a fost salvat de Coh, un câine polițist. Tânărul a fost găsit inconștient și cu degerături într-un grajd.

de Redactia Observator

la 28.12.2022, 11:47

Tânăr din Siliștea Nouă, salvat de la moarte de câinele polițist Coh, după ce a ameninţat că se sinucide
Tânăr din Siliștea Nouă, salvat de la moarte de câinele polițist Coh, după ce a ameninţat că se sinucide - Glasul Sucevei

Potrivit IPJ Suceava, polițiștii au fost sesizați luni cu privire la faptul că un tânăr de 20 de ani, cu domiciliul în satul Siliștea Nouă, a plecat de acasă cu o zi înainte și nu a mai revenit. Din primele verificări a rezultat faptul că tânărul a avut o serie de neînțelegeri cu iubita sa, iar pe fondul stării emoționale a lăsat și un bilet familiei în care își manifesta intențiile suicidale.

Tânărul a ameninţat că se sinucide după o ceartă cu iubita

Polițiștii au organizat ample acțiuni de căutare, fiind constituite echipe formate din peste 50 de polițiști, jandarmi, lucrători silvici și voluntari de pe raza satului Siliștea Nouă.

A fost solicitat și sprijinul câinelui de urmă din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Compartimentul Criminalistic. Coh, câinele polițist, este un exemplar de ciobănesc german de 3 ani și în luna noiembrie 2022 a finalizat activitatea de pregătire și specializare a Centrul Chinologic Sibiu.

Până la sosirea câinelui, echipele constituite au căutat în pădurea din zonă, însă fără rezultat. Luni după-amiaza, Coh i-a condus pe polițiști aproximativ 5 km în fondul forestier, la un grajd care era folosit pentru ținerea animalelor pe timp de vară, unde a fost identificat tânărul de 20 de ani, în stare critică.

Acesta a fost găsit în stare de inconstiență, cu urme de degerături la brațe și picioare, dar cu semne vitale, fără a prezenta urme vizibile de violență. Un echipaj medical sosit la fața locului l-a transportat pe tânărul de 20 ani la Spitalul Județean Suceava, acesta fiind stabilizat. Ulterior starea de sănătate a acestuia s-a ameliorat, prognosticul de recuperare fiind pozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânăr din Siliștea Nouă, salvat de la moarte de câinele polițist Coh, după ce a ameninţat că se sinucide. L-a găsit inconștient şi cu degerături, într-un grajd