Antena Meniu Search
x

Tânăr căutat de pompieri în lacul de acumulare de la Tismana. A lăsat un bilet teribil mamei: "V-am făcut de râs, v-am făcut numai rele" (VIDEO)

Un tânăr este căutat de pompieri în lacul de acumulare de la Tismana, după ce ar fi lăsat un bilet de adio mamei sale în care spune că se va sinucide.

Un tânăr este căutat de pompieri în lacul de acumulare de la Tismana, după ce ar fi lăsat un bilet de adio mamei sale în care spune că se va sinucide.

Băiatul este anchetat pentru furtul unor produse dintr-un magazin din Pocruia şi a fost pus sub control judiciar. În bilet, el ar fi scris că preferă să moară decât să ajungă după gratii.

"Dragii mei, îmi pare bine că aţi scăpat de mine, pentru că v-am făcut numai rele şi v-am făcut de râs. Nimeni nu m-a iubit, dar eu v-am iubit pe toţi şi vă iubesc. Să fiţi sănătoşi şi îmi pare rău pentru ce am făcut", a scris tânărul.

Tânăr căutat de pompieri în lacul de acumulare de la Tismana. A lăsat un bilet teribil mamei: "V-am făcut de râs, v-am făcut numai rele"

Pompierii gorjeni au început de ieri căutările tânărului, existând suspiciunea că s-ar fi aruncat în lac. Florin Albișor a fost identificat de polițiști ca fiind autorul unui furt de la un magazin din localitate, satul Pocruia. Ar fi sustras băuturi alcoolice, ţigări şi produse alimentare în valoare de aproximativ 3.500 lei.

Fapta s-a produs pe 19 noiembrie, tânărul fiind prins după două zile, marți fiind reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Instanţa de judecată a decis să-l plaseze în control judiciar pentru 60 de zile. 

Poliţia l-a dat în urmărire naţională pe cel dispărut fără urmă.  Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Tânăr căutat de pompieri în lacul de acumulare de la Tismana. A lăsat un bilet teribil mamei: "V-am făcut de râs, v-am făcut numai rele" (VIDEO)