Antena Meniu Search
x

Tânăr din Rovinari filmat când distruge aparatele de păcănele, alți clienți privesc împietriți scena [Video]

Camerele de suraveghere din două săli de jocuri din Rovinari au surprins momentele în care un tânăr de 26 de ani distruge cu o bucată de bordură 11 aparate de păcănele.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.10.2020, 15:11

Tânăr din Rovinari filmat când distruge aparatele de păcănele, alți clienți privesc împietriți scena Vezi și
  • Prejudiciul estimat este uriaș, de aproape 100.000 de euro.
  • În cauză a fost întocmit dosar penalpentru distrugere.

Scenele violente au avut loc sâmbătă seară, după ora 23.00. 

Imaginile filmate de camerele de supraveghere îl arată pe tânăr cum stă în mijlocul sălii de jocuri, cu o mână la spate, uitându-se la aparate și vociferând. 

După 35 de secunde, brusc, tăbară pe aparatele de joc cu bucata de bordură și distruge câteva.

În tot acest timp, alți doi băieți, care jucau la păcănele, privesc împietriți și neputincioși la scena care se derulează în fața lor.

Tânărul din Rovinari iese apoi calm din sală și merge către o altă sală de jocuri, aflată la nici 50 de metri distanță de prima.

Intră și sparge alte aparate de joc, sub privirile îngrozite alte clienților și angajaților. Este oprit de un alt tânăr, care îl scoate cu forța din sală.

Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Prejudiciu de aproape 100.000 de euro

Din primele informații, prejudiciul suferit de patronii celor două săli de jocuri este uriaș, de aproape 100.000 de euro.

"La data de 25 octombrie a. c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați de către o femeie, de 35 de ani, din orașul Rovinari, administrator al unei societăți comerciale, cu privire la faptul că în noaptea de 24/25 octombrie a. c., au fost distruse 11 aparate la doua săli de jocuri din orașul Rovinari.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr, de 26 de ani, din orașul Rovinari, ar fi provocat distrugeri cu un corp dur, la 9 aparate de jocuri din incinta unei societăți comerciale din orașul Rovinari.

De asemenea, tânărul ar mai fi provocat distrugeri la două aparte din incinta altei săli de jocuri din localitate", informează IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiști continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Diana Speretoiu -

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Tânăr din Rovinari filmat când distruge aparatele de păcănele, alți clienți privesc împietriți scena [Video]