Antena Meniu Search
x

Tânăr din Galaţi, condamnat după ce a semănat teroare pe şosele şi s-a recomandat 'consul al României'

Alexandru Nemet, tânărul din Galaţi care a semănat teroare pe şoselele din oraş, în luna februarie, după ce a furat o maşină şi a provocat un accident, a fost condamnat la închisoare.

Tânăr din Galaţi, condamnat după ce a semănat teroare pe şosele
Tânăr din Galaţi, condamnat după ce a semănat teroare pe şosele - Observator

Alexandru Nemet, tânărul din Galaţi care a semănat teroare pe şoselele din oraş, în luna februarie, după ce a furat o maşină şi a provocat un accident, a fost condamnat la închisoare.

Tânărul, care a făcut spectacol după ce a fost prins de poliţişti şi dus la spital pentru prelevarea probelor biologice, a fost condamnat la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru tâlhărie şi conducere fără permis.

Decizia Judecătoriei Galaţi nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fapta pentru care tânărul în vârstă de 21 de ani îşi va petrece următorii ani după gratii s-a produs pe 13 februarie 2018.

Atunci, Alexandru Nemet a furat maşina unchiului său şi a pornit într-o cursă pe străzile din Galaţi.

Pe bulevardul Marea Unire, în dreptul unui restaurant de pe Faleza Superioară, tânărul a pierdut controlul direcţiei, din cauza vitezei, şi a intrat în plin într-un autoturism.

Dus la spital, tânărul a făcut spectacol şi s-a recomandat a fi 'consul al României'.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Tânăr din Galaţi, condamnat după ce a semănat teroare pe şosele şi s-a recomandat 'consul al României'