Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tânăr lovit grav de un Volkswagen, pe o trecere de pietoni din Timișoara. Impactul a fost surprins de camere

Un grav accident rutier a avut loc pe Calea Circumvalațiunii din Timișoara, unde un bărbat în vârstă de 31 de ani a lovit un pieton în timp ce conducea un autoturism Volkswagen dinspre strada Chișinău către strada Republicii. Incidentul s-a petrecut la intersecția cu strada Nera, unde un tânăr de 27 de ani traversa regulamentar drumul public, pe un loc marcat și semnalizat corespunzător. Impactul l-a surprins pe pieton, care a suferit răni grave și a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

de Redactia Observator

la 24.10.2024 , 09:49

Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș, șoferul nu a reușit să evite impactul, deși pietonul se afla într-un spațiu destinat traversării sigure.

"Un bărbat în vârstă de 31 de ani a condus un autoturism pe Calea Circumvalațiunii, dinspre strada Chișinău înspre strada Republicii, iar la intersecția cu strada Nera  a surprins și accidentat un tânăr în vârstă de 27 de ani, în calitate de pieton, angajat în traversarea regulamentară a drumului public prin loc marcat și semnalizat corespunzător. În urma impactului a rezultat rănirea pietonului, fiind transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a transmis IPJ Timiș.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să faceţi cumpărături de Black Friday, în rate?
Observator » Evenimente » Tânăr lovit grav de un Volkswagen, pe o trecere de pietoni din Timișoara. Impactul a fost surprins de camere