Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânărul rănit în maşina Poliţiei lovită de un Audi, la Blaj, abia fusese prins după ce batjocorise o bătrână

Tânărul rănit în maşina Poliţiei lovită de un Audi, la Blaj, abia fusese prins după ce batjocorise o bătrână. Era dus la audieri, la Parchetul din Blaj, când a avut loc accidentul.

de Cosmin Stăniloiu

la 22.01.2020 , 13:50

Accident la Blaj Tânărul rănit în maşina Poliţiei lovită de un Audi, la Blaj, abia fusese prins după ce batjocorise o bătrână - Ziarul Unirea

Tânărul rănit în maşina Poliţiei lovită de un Audi, la Blaj, abia fusese prins după ce batjocorise o bătrână. Era dus la audieri, la Parchetul din Blaj, când a avut loc accidentul.

O maşină de poliţie a fost lovită în plină de un şofer care circula, pe o şosea de lângă Blaj, cu anvelope de vară. O persoană reţinută care era dusă la Parchet a fost rănită. Este vorba despre un bărbat care abia fusese prins de poliţişti, după ce violase o bătrână, cu câteva ore înainte.

Bărbatul, care are 35 de ani, e din Roşia de Secaş şi a intrat,noaptea, peste o bătrână de 86 de ani din comună și batjocorit-o. În dimineața zilei de 21 ianuarie 2020, polițiștii Postului de Poliție Roșia de Secaș au fost sesizați de o femeie de 86 de ani, din comună, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul a sărit gardul, a intrat cu forţa în casa bătrânei, fiind beat, a profitat că aceasta nu s-a putut apăra şi a violat-o. Apoi a plecat liniştit acasă, de unde l-au arestat poliţiştii. El a fost reţinut 24 de ore şi era dus la Blaj pentru a fi prezentat judecătorului cu propunere de arestare.

Pe drum şoferul unui autoturism marca Audi a pătruns pe contrasens, într-o curbă la dreapta şi a intrat în coliziune cu maşina de poliţie. Autoturismul audi era echipat cu anvelope de vară.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Tânărul rănit în maşina Poliţiei lovită de un Audi, la Blaj, abia fusese prins după ce batjocorise o bătrână