Antena Meniu Search
x

Tânăr militar mort în Pasul Tihuţa. Motocicleta i-a curmat lui Gabriel viaţa, în drum spre casă (Video)

Un tânăr militar din Suceava, de numai 32 de ani, şi-a găsit sfârşitul, seara trecută, într-un groaznic accident pe DN17, în Bistriţa. Gabriel Grigorean s-a răsturnat cu motocicleta pe DN17, în Pasul Tihuţa, după ce a intrat într-o curbă extrem de periculoasă cu mare viteză.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.07.2019, 10:53

Tânăr militar mort în Pasul Tihuţa. Motocicleta i-a curmat lui Gabriel Grigorean drumul spre casă Vezi și

Un tânăr militar din Suceava, de numai 32 de ani, şi-a găsit sfârşitul, seara trecută, într-un groaznic accident pe DN17, în Bistriţa. Gabriel Grigorean s-a răsturnat cu motocicleta în Pasul Tihuţa, după ce a intrat într-o curbă extrem de periculoasă cu viteză.

Accident teribil, seara trecută, pe DN 17, în Pasul Tihuţa ce leagă Ardealul de Bucovina.

Gabriel Grigorean, caporal la unitatea militară din Argestru, judeţul Suceava, de loc din Pojorâta, şi-a pierdut viaţa după ce a pierdut controlul motocicletei într-o curba deosebit de periculoasă spre stânga.

Tânărul era împreună cu alţi patru motociclişti, toţi militari. Se întorceau spre casă, după o excursie în Ardeal. 

Militar mort în Pasul Tihuţa, după ce s-a răsturnat cu motocicleta

Gabriel ar fi intrat cu viteză într-o curbă periculoasă, a acroşat un parapete, s-a răsturnat şi a fost aruncat pe marginea drumului.

Motocicleta a zburat la circa 20 de metri şi a luat foc. 

Un tânăr militar din Suceava, de numai 32 de ani, şi-a găsit sfârşitul, seara trecută, într-un groaznic accident pe DN17, în Bistriţa

Prietenii lui Gabriel au sunat imediat la 112, după ajutor, iar primii care a ajuns la locul accidentului au fost poliţiştii.

"Era în stop cardio-respirator. Atât, avea un pic de puls. I-am efectuat manevrele de resuscitare, până la sosirea echipajului SMURDŢ, a declarat agentul de la IPJ Bistriţa-Năsăud.

Gabriel Grigorean s-a răsturnat cu motocicleta în Pasul Tihuţa, după ce a intrat într-o curbă extrem de periculoasă cu viteză.

Aproape de Gabriel, cei patru prieteni s-au rugat şi au sperat la o minune. 

Salvatorii de la ISU Bistriţa-Năsăud au început pe loc protocolul de resuscitare, dar, din păcate, în ciuda eforturilor depuse, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor astfel că a fost declarat decesul la locul accidentului.

Prietenii lui Gabriel sunt în stare de şoc

Gabriel Grigorean caporal la Unitatea Militară din Argestru, judeţul Suceava, era pasionat de motociclete. Dovadă stau şi nenumăratele fotografii de pe pagina lui de Facebook. 

Prietenii tânărului sunt în stare de şoc şi scriu fără încetare mesaje de condoleanţe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trupul neînsufleţit al tânărului militar a fost dus la Medicina Legală pentru necropsie.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tânăr militar mort în Pasul Tihuţa. Motocicleta i-a curmat lui Gabriel viaţa, în drum spre casă (Video)