Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânăr mort într-un Logan făcut zob, la ieșire din Adjud. Mașina a fost zdrobită după impactul cu un TIR și o camionetă

Un tânăr și-a pierdut viața, iar alte două persoane au fost rănite, astăzi, pe un drum din Vrancea, în urma unui accident în care au fost implicate o mașină, o autoutilitară cu șapte locuri și un TIR. 

de Redactia Observator

la 13.12.2023, 12:05

Tragedia s-a produs pe DN2-E85, la ieșirea din Adjud către Focșani, după impactul extrem de violent între o autoutilitară cu 7 locuri, un autoturism Dacia Logan și un autocamion. 

Accident mortal în Adjud. Unul dintre șoferi a murit

Din nefericire, șoferul mașinii, un bărbat de 33 de ani din Galați, a decedat. Alte două persoane au fost preluate și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de intervenție de la ISU Vrancea, SAJ Vrancea și IPJ Vrancea. "Trei echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud au intervenit cu 1 autospecială de intervenție și modulul SMURD (ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare), la un eveniment rutier produs pe DN2 E85, la ieșire din municipiul Adjud, în urma căruia au rezultat 3 victime. Din nefericire, pentru una dintre victime nu s-a mai putut face nimic, echipajul SAJ declarând-o decedată, celelalte două victime, conștiente, fiind transportate la spital de ambulanțele SMURD și SAJ, prezente la fața locului", a transmis ISU Vrancea.

Conform polițiștilor, una dintre victime a avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a putea fi scoasă dintre fiarele contorsionate. 

Traficul a fost blocat total în zona producerii accidentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Evenimente » Tânăr mort într-un Logan făcut zob, la ieșire din Adjud. Mașina a fost zdrobită după impactul cu un TIR și o camionetă