Antena Meniu Search
x

Foto Tânăr mort pe loc în Botoșani, altul în stare gravă, după ce au intrat cu mașina într-un copac

Un tânăr a murit pe loc, iar alți doi au fost răniți, după un grav accident produs pe raza localității Călinești, din județul Botoșani. Din motive încă necunoscute, cei trei au intrat cu viteză într-un copac de pe marginea drumului. Impactul a fost devastator, iar autoturismul s-a făcut bucăți. A fost nevoie de intervenția pompierilor, cu echipamente de descarcerare, pentru a-i extrage pe doi dintre tineri din mașină.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 07.07.2021, 09:44

"Pompierii botoșăneni au intervenit, in această dimineață, la un accident rutier produs pe raza localității Călinești, orașul Bucecea. În eveniment a fost implicată o singură mașină in care se aflau trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 27 ani. La fata locului au ajuns o autospecială de descarcerare și una cu apă și spumă și trei ambulanțe și au constatat că în autoturismul izbit în copac erau 2 persoane încarcerate. A treia era în afara mașinii. Pompierii i-au scos pe cei doi tineri de pe scaunele din față. Toate victimele au fost preluate de echipajele SAJ. Pentru unul s-a declarat decesul, ceilalți doi, din care unul în stare gravă, sunt în drum spre spital", a transmis ISU Botoșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânăr mort pe loc în Botoșani, altul în stare gravă, după ce au intrat cu mașina într-un copac