Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Tânăr mort pe loc pe Podul Grant. A pierdut controlul motocicletei, a lovit o bordură și a zburat direct pe linia de tramvai

Un bărbat de aproximativ 30-35 de ani a murit, sâmbătă, după un accident pe Podul Grant, în Bucureşti. El circula cu motocicleta, a pierdul controlul acesteia, a lovit bordura şi a căzut pe linia de tramvai.

de Redactia Observator

la 06.07.2024 , 15:47

Tânăr mort pe loc pe Podul Grant. A pierdut controlul motocicletei, a lovit bordură și a zburat direct pe linia de tramvai Tânăr mort pe loc pe Podul Grant. A pierdut controlul motocicletei, a lovit bordură și a zburat direct pe linia de tramvai - Facebook / Info Trafic București

La data de 6 iulie a.c., în jurul orei 13.10, Brigada Rutieră a fost  sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe Podul Grant. 

Tânpr mort pe Podul Grand

"Din primele informații, un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani a condus o motocicletă pe Podul Grant dinspre Piața Crangași către str. Turda, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi lovit bordura și a căzut pe calea de rulare a tramvaiului. 

Articolul continuă după reclamă

În pofida eforturilor depuse de personalul medical, a fost declarat decesul victimei la fața locului. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier", au transmis autoritățile.

La ora transmiterii acestei ştiri, este restricţionată circulaţia auto pe sensul de mers dinspre Piaţa Crangaşi  către str. Turda, iar pe sensul de mers dinspre str. Turda către Piaţa Crangaşi este restricţionată circulaţia tramvaielor, vehiculele circulând doar pe banda doi de mers.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Tânăr mort pe loc pe Podul Grant. A pierdut controlul motocicletei, a lovit o bordură și a zburat direct pe linia de tramvai