Antena Meniu Search
x

Video Tânăr omorât cu ranga pe o stradă din Sibiu. A căzut secerat la pământ, iar medicii nu l-au mai putut salva

Scene de groază s-au petrecut azi noapte, pe o stradă din Sibiu. Un bărbat a fost omorât cu ranga de un individ, după un scandal monstru. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

de Redactia Observator

la 06.08.2023, 14:03

Vezi și

UPDATE: Potrivit procurorilor, tânărul ucis era din municipiul Sibiu și avea doar 23 de ani.

"La data de 05.08.2023, în jurul orei 22,00, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi decedată și ar prezenta leziuni în zona capului, în fața unui imobil din municipiul Sibiu. La fața locului s-au deplasat polițiști de investigații criminale, criminaliști, precum și medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, constatându-se că este vorba despre un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Sibiu. Întrucât în urma examinării sumare a cadavrului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, iar din primele investigații efectuate de către polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, a fost identificat și prins un bărbat în vârstă de 56 de ani, din mun. Sibiu, bănuit că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima. Față de acest bărbat, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore. Trupul tânărului decedat a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei. Cercetările în acest caz continuă în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor comiterii faptei. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție", a transmis IPJ Sibiu.

Ucis cu ranga în plină stradă

Martorii povestesc că totul s-ar fi petrecut după ce mai mulţi bărbaţi care ar fi consumat alcool, s-ar fi luat la bătaie în plină stradă.

La un moment dat, unul dintre indivizi a luat o rangă şi l-a lovit cu putere pe un altul, direct în cap. Bărbatul a căzut ca secerat la pământ, iar medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva. După incident, atacatorul a fugit de la faţa locului, însă, a fost prins la scurt timp de poliţişti, care au identificat şi arma crimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânăr omorât cu ranga pe o stradă din Sibiu. A căzut secerat la pământ, iar medicii nu l-au mai putut salva