Antena Meniu Search
x

Un tânăr prins în timp ce batjocorea o copilă de 11 ani a cerut în instanţă Biblia abandonată la locul faptei (Video)

Cristian Constantin R., un tânăr de 37 de ani din Calafindeşti, Suceava, condamnat la 6 ani de închisoare după ce a fost prins batjocorind o fetiţă de 11 ani, în cartierul Iţcani, a cerut şi obţinut în instanţă restituirea bunurilor confiscate în ziua comiterii faptei.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.10.2019, 11:57

Cristian Constantin R., un tânăr de 37 de ani din Calafindeşti, Suceava, condamnat la 6 ani de închisoare după ce a fost prins batjocorind o fetiţă de 11 ani, în cartierul Iţcani, a cerut şi obţinut în instanţă restituirea bunurilor confiscate în ziua comiterii faptei.

Individul îşi va recupera din Camera de Corpuri Delicte a poliţiei judeţene un ghiozdan, Biblia, un telefon, un lacăt şi un portofel în care avea suma de 1 leu (în două monede de câte 50 de bani). Adică exact ce avea asupra sa pe 12 mai 2019, atunci când a fost prins de doi localnici batjocorind o copilă de 11 ani, într-o casă în construcţie, potrivit monitorulsv.ro.

Bărbatul a fost pus pe fugă de cei doi, abandonânu-şi ghiozdanul la locul faptei.

Fetiţă de 11 ani, luată de pe stradă şi agresată într-un garaj

Reamintim că fapta oribilă a fost comisă de bărbatul de 37 de ani în 12 mai 2019.

Fata în vârstă de 11 ani mergea pe strada Zefirului până la un magazin din apropiere, iar pe drum a fost acostată de un necunoscut. 

Bărbatul a tras-o cu forța în curtea unei case în construţie și a băgat-o într-un garaj, unde a dezbrăcat-o și a început să o agreseze.

Fata în vârstă de 11 ani a fost trasă forța în curtea unei case în construţie

Vezi VIDEO de la locul grozăviei şi declaraţiile martorilor.

Un vecin a auzit țipetele micuței, pe care individul încerca să o sufoce, și a strigat la agresor să-i dea drumul.  Speriat, individul şi-a tras pantalonii şi a luat-o la fugă. 

Polițiștii ajunși la fața locului au fost ghidați de martori în direcţia în care a fugit bărbatul, reușind să-l prindă în scurt timp. Tânărul de 37 de ani a fost arestat preventiv imediat, trimis în judecată ulterior, iar pe 14 august a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare pentru viol.  

În plus, după executarea pedepsei, nu are voie să se apropie de persoana vătămată, la o distanţă mai mică de 200 metri, pe o perioadă de 5 ani.

De asemenea, individul ar trebui să achite şi daune morale de 50.000 de lei. Sentinţa Judecătoriei Suceava nu este definitivă şi a fost atacată cu apel. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un tânăr prins în timp ce batjocorea o copilă de 11 ani a cerut în instanţă Biblia abandonată la locul faptei (Video)