Antena Meniu Search
x

Video Tânăr rănit grav, după ce a alunecat şi a căzut în gol de pe o stâncă, în Alba. Se afla în timpul unei partide de vănâtoare

Bărbatul rănit duminică în Alba după ce a căzut în gol de pe o stâncă are 23 de ani şi este din Sebeş, iar partida de vânătoare la care participa în timp ce s-a produs accidentul era autorizată.

de Redactia Observator

la 27.11.2023, 08:52

Vezi și

Tânărul a suferit multiple traumatisme, urmând să fie transportat cu un elicopter SMURD la Târgu Mureş. În urma unui apel primit duminică, la 112, pentru un vânător căzut în gol de pe o stâncă în pădure, în zona Căpâlna-Câlnic Deal, a fost demarată o acţiune de salvare, la care au participat mai mult de zece salvamontişti şi pompieri SMURD.

A fost preluat cu un elicopter SMURD

Forţele de intervenţie care au ajuns la locul producerii evenimentului, într-o zonă greu accesibilă, cu zăpadă, au găsit un bărbat care prezenta multiple traumatisme. Pentru preluarea victimei, a fost solicitat un elicopter SMURD.

"Elicopterul SMURD a aterizat şi va prelua persoana rezultată din accidentul montan, urmând a fi transportată la spital", a transmis ISU Alba.

Victima este un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Sebeş, iar partida de vânătoare era autorizată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tânăr rănit grav, după ce a alunecat şi a căzut în gol de pe o stâncă, în Alba. Se afla în timpul unei partide de vănâtoare