Antena Meniu Search
x

Tânăr român, mort în Italia într-un teribil accident. Mihai a sfârşit pe loc, după ce s-a răsturnat cu maşina într-un canal

Încă o tragedie românească în Italia. Mihai Mariutei, un tânăr român în vârstă de 34 de ani, a murit într-un teribil accident rutier, noaoptea trecută, la Ghedi, în Brescia. 

Încă o tragedie românească în Italia. Mihai Mariutei, un tânăr român în vârstă de 34 de ani, a murit într-un teribil accident rutier, noaoptea trecută, la Ghedi, în Brescia. 

Nenorocirea s-a produs noaptea trecută.  

Mihai Mariutei, care locuia în Manerbio, conducea un Mercedes când a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina într-un canal care curge de-a lungul șoselei provinciale 668, ce traversează Brescia.

Alături de tânărul de 34 de ani, în maşină se mai afla o femeie, a cărei identitate este până la această oră necunoscută. Ambii au murit pe loc, relatează bresciatoday.it.

La fața locului au intervenit trei ambulanțe și o echipă de pompieri, însă pentru cei doi nu s-a mai putut face nimic. 

Poliţia rutieră din Brescia a lansat un apel în care îi roagă pe cei care l-au cunoscut pe Mihai să ajute la identificarea femeii.

Înte timp, pe pagina de Facebook a tânărului curg mesajele de condoleanţe.

"Dumenezeu să te odihnească văru..ai fost si vei fii o legendă"

"Dumnezeu sa te odihneasca in pace. Nu te vom uita varu"

"RIP fratellone, miei sinceri condoglianze alla famiglia"

"Eri come un fratello una persona veramente speciale R.I.P"

"Dumnezeu sa te ierte Mihai ...ai plecat mult prea devreme..."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tânăr român, mort în Italia într-un teribil accident. Mihai a sfârşit pe loc, după ce s-a răsturnat cu maşina într-un canal