Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr și-a ucis iubita și i-a înscenat apoi răpirea, ca să ascundă crima, în Rusia

Cazul unei crime face vâlvă în Rusia, după ce un tânăr a fost adus în fața justiției. El e acuzat de uciderea iubitei sale, o fată de 23 de ani. Asasinul a încercat să ascundă crima, spunând că e fata e dispărută, ba chiar a și participat activ la căutare.

de Cristian Toteştean

la 10.08.2019 , 18:02

Cazul unei crime face vâlvă în Rusia, după ce un tânăr a fost adus în fața justiției. El e acuzat de uciderea iubitei sale, o fată de 23 de ani. Asasinul a încercat să ascundă crima, spunând că e fata e dispărută, ba chiar a și participat activ la căutare. Ulterior, el i-a înscenat În cele din urmă, s-a dat de gol când a transmis părinților că tânăra a fost răpită de indivizi care cer recompensă.

Adus în fața judecătorului, criminalul Evgheni Tiurin a refuzat să spună motivul pentru care și-a ucis iubita.

Povestea crimei începe anul trecut, când părinții tinerei Maya Kapustin, din orașul Nijny Novgorod i-au anunțat dispariția. În seara de 5 august, fata de 23 de ani n-a mai dat niciun semn. Nu a mai vorbit cu nimeni și nu a mai apărut pe rețelele de socializare, unde era foarte activă.

Articolul continuă după reclamă

A doua zi dimineață, nu a venit nici la serviciu. Îngrijorat, tatăl ei a postat un mesaj pe Internet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rude, prieteni, voluntari au început să o caute pe fata dispărută. La căutări a luat parte inclusiv iubitul Mayei. Evgheni Tiurin s-a arătat foarte îngrijorat de dispariție și a început să distribuie și el mesajul scris de tatăl fetei.

Victima într-o fotografie pe Instagram

Tânărul le-a explicat tuturor că se simte foarte afectat pentru că ultima dată când s-a văzut cu Maya s-a certat cu ea și a susținut că tânăra a plecat, fără să spună unde se duce.

Câteva zile mai târziu, iubitul fetei a venit la părinții ei, arătându-le un SMS șocant, care spunea că fata a fost răpită de indivizi necunoscuți, care cer o răscumpărare de 4 milioane de ruble, altfel va fi ucisă. Le-a spus părinților că SMS-ul a fost trimis chiar de pe telefonul Mayei.

Disperați, mama și tatăl fetei au strâns 250 de mii de ruble și i-au dat iubitului, ca să îi dea răpitorilor. Cu acești bani însă, tânărul a încercat să fugă din oraș. Nu știa însă că deja era urmărit de poliție și de serviciul de informații FSB și astfel a fost prins. După arestare, trupul tinerei a fost găsit în subsolul casei lui Evgheni Tiurin.

Criminalul în custodia poliției ruse

Potrivit Life News, polițiștii spun că crima a fost comisă chiar în beciul locuinței, unde tânărul a atras-o pe iubita sa și a lovit-o din spate cu un ciocan. Fata a căzut la pământ, fără cunoștință, iar el a strangulat-o. Ucigașul i-a luat telefonul, banii - aproximativ 600 de ruble și pașaportul, pe care l-a distrus ulterior.

Anchetatorii ruși spun că sunt dovezi că a pregătit crima de câteva zile, însă ucigașul susține că a fost ceva spontan și că apoi a înscenat răpirea, ca să îndepărteze orice suspiciune care ar fi planat asupra sa. Conform legii în Rusia, el riscă cel puțin 17 ani de închisoare.

Cristian Toteştean Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Un tânăr și-a ucis iubita și i-a înscenat apoi răpirea, ca să ascundă crima, în Rusia