Antena Meniu Search
x

Tânăr săltat de poliție de la terasă. A fugit din carantină de două ori într-o săptămână

Un hunedorean de 39 de ani a fost ridicat de polițiști de la terasa unui bar, după ce a refuzat carantina. Anterior, același bărbat a fost amendat cu 500 de lei tot pentru că nu stătea în carantină.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.08.2020, 13:34

Tânăr din Petroșani, săltat de poliție de la terasă. A fugit din carantină de două ori într-o săptămână
Tânăr săltat de poliție de la terasă. A fugit din carantină de două ori într-o săptămână - Arhivă / Imagine ilustrativă
  • Bărbatul spune că a făcut două teste, iar rezultatul acestora este negativ.
  • Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Poliţiştii din Petroşani, însoţiţi de echipaj al Ambulanţei, au mers joi la locuința bărbatului pentru a-l duce spre locul de carantinare.

Nu a fost găsit acasă, ci la terasa unui bar din oraș, de unde a declarat că refuză să intre în carantină instituționalizată deoarece a făcut două teste, iar rezultatul acestora este negativ.

"În data de 13 august 2020, în baza deciziei Direcției de Sănătate Publică a judeţului Hunedoara, de confirmare a carantinării instituționalizate a unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din Petroşani (contact direct al unei persoane diagnosticate pozitiv Covid-19), poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Petroşani, însoţiţi de echipaj al Ambulanţei, s-au deplasat la locuința celui în cauză, în vederea realizării transportului la locul de carantinare.

Bărbatul nu a fost găsit la domiciliu, ci la terasa unui bar din Petroşani, de unde a declarat că refuză să intre în carantină instituționalizată, motivând că a făcut două teste, iar rezultatul acestora este negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

În urmă cu două zile, bărbatul de 39 de ani (care ar fi trebuit să se afle în carantină la domiciliu), a fost găsit de poliţişti pe raza municipiului Petroşani şi sancţionat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei pentru părăsirea carantinării (ocazie cu care a fost informată D.S.P. Hunedoara, pentru a dispune măsurile care se impun)", a transmis IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au întocmit pe numele acestuia dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânăr săltat de poliție de la terasă. A fugit din carantină de două ori într-o săptămână