Antena Meniu Search
x

Tânărul care s-a sinucis în apropiere de Năvodari şi-a anunţat moartea pe Facebook, de Crăciun

Sfârşit tragic, anunţat pe Facebook. Un tânăr din Balş şi-a pus capăt zilelor în apropiere de Năvodari şi a pierit sub roţile unui tren, la 32 de ani.

Vezi și

Sfârşit tragic, anunţat pe Facebook. Un tânăr din Balş şi-a pus capăt zilelor în apropiere de Năvodari şi a pierit sub roţile unui tren, la 32 de ani. Bărbatul a avut un plan bine pus la punct pentru a încheia socotelile cu viaţa, spun martorii. 

Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă au încercat în zadar să-l stabilizeze pe tânărul. Avea multiple traumatisme, iar un picior i-a fost deja amputat.

În zonă a fost chemat chiar şi un elicopter SMURD pentru a-l duce mai repede la spital. Chiar dacă medicii l-au resuscitat timp de 45 de minute, tânărul n-a mai putut fi salvat.

Nenorocirea s-a petrecut la marginea oraşului Năvodari, pe o cale ferată industrială, ce duce către o fostă fabrică din zonă. Tânărul a fost văzut de localnici încă de dimineaţă, dând tarcoale locului în care plănuia să-şi pună capăt zilelor. Însă nimeni nu i-a acordat atenţie.

Tânărul venise în vizită la un fost coleg de serviciu, căruia i-ar fi povestit ce avea pe suflet. 

Potrivit martorilor, bărbatul şi-ar fi premeditat gestul. Probabil, de aceea a şi ales o zonă pustie. 

Tânărul le-a împărtăşit intenţia sa prietenilor virtuali, pe pagina lui Facebook. Într-o postare publicată pe 25 decembrie, chiar de Crăciun, el scria:

S-a sfârşit! (...) Eu nu milă am căutat! Milă caută cei ce nu vor să muncească, cei ce așteaptă să le pice din cer! Eu am căutat Dreptate și Adevăr! Bun venit la Viață!:) Capitol încheiat!

Tânărul era din Balş, dar trăia în Bucureşti. După ce au aflat vestea tristă, mai mulţi apropiaţi au postat pe pagina sa de Facebook mesaje de regret. 

Poliţiştii încearcă acum să desluşească misterul morţii bărbatului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tânărul care s-a sinucis în apropiere de Năvodari şi-a anunţat moartea pe Facebook, de Crăciun