Antena Meniu Search
x

Tânără din Buzău urmărită, prinsă pe drum şi batjocorită de doi tineri, le-a dat răsplata chiar în acea noapte

O tânără de 27 de ani a căzut pradă unor brute, care au urmărit-o pe drumul spre casă, însă le-a dat răsplata la scurt timp după momentele crunte prin care trecuse.

de Redactia Observator

la 15.06.2020, 18:56

O tânără abuzată de două brute le-a dat răsplata când se aşteptau mai puţin - Profimedia Images/Foto de arhivă
  • Tânăra a fost urmărită, prinsă şi batjocorită pe câmp
  • Ea nu s-a pierdut cu firea şi le-a dat răsplata agresorilor

Tânăra de 27 de ani se îndrepta spre casă, fără să se gândească o clipă că este urmărită dintr-o maşină, în care se aflau doi tineri, unul dintre ei recidivist.

Cei doi au aşteptat până la lăsarea serii şi au prins-o singură, pe un drum agricol de lângă localitatea Movila Banului. Din maşină, cei doi i-au propus fetei să întreţină relaţii intime, însă fata i-a refuzat categoric şi dându-şi seama de pericolul în care se află, a încercat să scape cu fuga.

Cei doi au prins-o şi au batjocorit-o fără milă, în ciuda plânsetelor şi urletelor de durere ale fetei, apoi au abandonat-o pe câmp.

Fata a reuşit să ajungă la secţia de Poliţie, unde a povestit ce s-a întâmplat. Tânăra este cunoscută cu afecţiuni psihice, iar atacatorii cunoşteau asta, fiind localnici.

În ciuda problemelor de sănătate pe care le avea, fata i-a identificat în câteva minute pe ambii agresori, poliţiştii demarând acţiunile specifice imediat şi arestând doi tineri de 21, respectiv 33 de ani, ambii din Movila Banului. Astfel, în doar câteva ore, tânăra le-a oferit răsplata cuvenită celor două brute, mulţi ani în puşcărie.

Unul dintre cei doi autori ai violului este recidivist, fiind condamnat în 2008 tot pentru viol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tânără din Buzău urmărită, prinsă pe drum şi batjocorită de doi tineri, le-a dat răsplata chiar în acea noapte