Antena Meniu Search
x

O tânără care bea vin, asculta muzică şi conducea cu viteză, accident cu patru victime în Neamţ

Patru femei au fost rănite şi au ajuns de urgenţă la spital, noaptea trecută, după ce o tânără şoferiţă care bea vin şi conducea cu viteză a produs un accident în Girov, Neamţ.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 01.12.2019, 11:46

Vezi și

Patru femei au fost rănite şi au ajuns de urgenţă la spital, noaptea trecută, după ce o tânără şoferiţă care bea vin şi conducea cu viteză a produs un accident în Girov, Neamţ.

Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, în jurul orei 01.00, pe DN 15D, în localitatea Girov din judeţul Neamţ.

O tânără în vârstă de 25 de ani, din comuna Piatra Şoimului, a condus un autoturism marca Opel, în care se mai aflau patru femei în vârstă de 18, 28, 48 şi 52 de ani.

"Din primele cercetări efectuate a reieşit faptul că, în timp ce o tânără de 25 de ani, din Piatra Şoimului, conducea un autoturism pe DN 15 D, în localitatea Girov, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă pe partea stângă a sensului de mers, moment în care a pătruns în curtea unui imobil, intrând în coliziune cu un autoturism staţionat", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Pe acelaşi subiect

Cele patru pasagere din maşină au fost rănite şi au ajuns de urgenţă la spital.

Ca prin minune, tânăra aflată la volanu a scăpat fără nicio zgârietură, în ciuda faptului că a distrus cu maşina un gard, iar apoi a lovit o maşină parcată în curtea unei case.

Lângă autoturism, un localnic a găsit o sticlă de vin din care era băut mai mult de jumătate.

Poliţiştii au descoperit că tânăra şoferiţă emana halenă alcoolică, astfel că au testat-o cu aparatul etilotest, rezultatul alcoolemiei fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânăra a fost condusă la spital pentru prelevarea de probe biologice, pe numele ei fiind deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » O tânără care bea vin, asculta muzică şi conducea cu viteză, accident cu patru victime în Neamţ