Antena Meniu Search
x

Video Tânără de 25 de ani, prinsă în flagrant în timp ce vindea 100 de pastile de ecstasy. Aproviziona cu droguri petrecerile din Satu-Mare

O tânără de 25 de ani din Oradea a fost arestată după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce vindea 100 de pastile de ecstasy. Suspecta aproviziona cu droguri petrecerile din judeţul Satu-Mare. Asta spun sursele judiciare. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 04.01.2023, 17:06

Vezi și

Pentru ultima tranșă de pastile ecstasy vândute, femeia din Oradea avea asupra sa 7.000 de lei. A fost prinsă după un flagrant organizat de procurorii DIICOT.

Întreaga cantitate de comprimate avea ca substanță activă MDMA

Femeia a fost reținută, iar apoi arestată preventiv pentru 30 de zile printr-o hotărâre a tribunalului Satu Mare. După ce drogurile au fost analizate la un laborator de specialitate din Cluj Napoca, s-a stabilit că întreaga cantitate de comprimate are ca substanță activă MDMA. Tocmai de aceea, tânăra de 25 de ani este cercetată într-un dosar de trafic de droguri de mare rist, în formă continuată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Tânără de 25 de ani, prinsă în flagrant în timp ce vindea 100 de pastile de ecstasy. Aproviziona cu droguri petrecerile din Satu-Mare