Antena Meniu Search
x

Video Tânără din Arad, reținută de procurorii DNA pentru luare de mită. Cerea peste 90.000 pentru un post de contabil la Spitalul Judeţean

O tânără din Arad, fostă angajată a primăriei, a fost reţinută seara trecută de procurorii DNA Timişoara pentru trafic de influenţă şi luare de mită. Femeia ar fi ajutat alte persoane să obţină posturi importante la Spitalul Judeţean, dar şi la penitenciarul din oraş, dar a fost prinsă în flagrant când lua mită 5.000 de euro.

de Redactia Observator

la 08.02.2023, 08:18

Vezi și

Femeia, fostă angajată a Primăriei din Arad, a intrat în atenţia procurorilor DNA în urmă cu ceva timp. Aceasta ar fi cerut unei persoane peste 90.000 de euro pentru a o angaja la Spitalul Judeţean, pe postul de contabil. Mai mult, le-ar fi promis şi rudelor acesteia posturi, atât în cadrul spitalului, cât şi la penitenciarul din oraş.

Femeia ar fi cerut unei persoane peste 90.000 de euro pentru a o angaja la Spitalul Judeţean

Ralu Cotrău, purtător de cuvânt Primăria Arad: Ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, cu privire la faptul că o angajată a Primăriei Arad a fost reţinută pentru trafic de influenţă, facem precizarea că persoana în cauză nu mai este angajată instituţiei noastre din 2019, când a demisionat din funcţia pe care o deţinea în cadrul serviciului protocol al Primăriei Arad.

Chiar dacă nu a mai lucrat în cadrul primăriei, femeia a continuat să facă bani. A pretins în continuare că are relaţii la Primărie, dar şi la Consiliul Județean, iar în ultimii patru ani a reuşit să stoarcă aproape 65.000 de euro de la aceeaşi persoană.

Pe acelaşi subiect

A fost prinsă în flagrant când lua mită 5000 de euro

Florina Ionescu, Spitalul Judeţean Arad: Ultimele angajări de asistenţi medicali pe perioadă nedeterminată, în cadrul unităţii, a fost efectuată în august 2022, când a fost introdusă şi probă practică filată audio-video.

Seara trecută, femeia a fost prinsă în flagrant când lua mită 5000 de euro. Chiar cel care venise cu banii a denunțat-o. Instituţiile vizate neagă în schimb orice acuzaţie.

Andrei Ando, CJ Arad: Nu a existat niciun fel de sesizare a procurorilor către Consiliul Judeţean, cu privire la acest caz. Nu a existat nicio persoană chemată la audieri sau anchetată, în această speţă. Din august 2022 şi până în prezent, asistenţii medicali au fost recrutaţi în baza contractelor de prestări servicii, proceduri de recrutare care să regăsec pe site-ul instituţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tânără din Arad, reținută de procurorii DNA pentru luare de mită. Cerea peste 90.000 pentru un post de contabil la Spitalul Judeţean