Antena Meniu Search
x

Video Tânără din Spania, moartă pe Valea Oltului. Mașina fetei s-a izbit violent cu o dubiță la Câineni, în Vâlcea

Bilanţ negru, azi-noapte, pe şoselele din ţară. O tânără de 22 de ani a murit, iar alţi 4 pasageri au fost grav răniţi în urma unui accident rutier petrecut în județul Vâlcea.

de Redactia Observator

la 23.10.2021, 08:20

Tânără din Spania, moartă pe Valea Oltului. Mașina fetei s-a izbit violent cu o dubiță la Câineni, în Vâlcea - ISU Vâlcea

Mașina în care se aflau cele 5 victime, toate de origine spaniolă, s-a ciocnit violent cu o dubă.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au precizat că cei cinci au fost găsiți blocați în mașină, la faţa locului intervenindu-se cu trei salvări de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vâlcea, două echipaje SMURD şi descarcerarea grea.

„Accidentul s-a produs în comuna Câineni, sat Robeşti, implicate fiind un autoturism şi o dubiţă. Sunt anunţate cinci victime încarcerate. Persoanele aflate în autoturism sunt de naţionalitate spaniolă, în număr de cinci, toate necesită îngrijiri medicale. În dubă sunt două persoane care nu necesită îngrijiri medicale. Duba transporta două cabaline”, a declarat după accident purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, potrivit Agerpres.

Copil de 7 ani, lovit mortal în Gorj

Pe acelaşi subiect

O altă tragedia a avut loc în judeţul Gorj, unde un copil de 7 ani care traversa strada în fugă, printr-un loc nepermis, a fost lovit mortal de un autoturism.

Şoferul mașinii a fost testat cu cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

S-a ales însă cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânără din Spania, moartă pe Valea Oltului. Mașina fetei s-a izbit violent cu o dubiță la Câineni, în Vâlcea