Antena Meniu Search
x

Tânără mămică găsită moartă în Baia Mare. Femeia ar fi fost ucisă de fostul iubit, sub privirile propriului lor copil

Tragedie, noaptea trecută, în Baia Mare, acolo unde un bărbat de 47 de ani și-ar fi ucis fără milă fosta iubită, în vârstă de 37 de ani, sub privirile propriului lor copil.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.06.2020, 08:33

Femeia de 37 de a fost găsită moartă în casa fostului iubit
Tânără mămică omorâtă cu sălbăticie sub ochii propriului copil. Crimă oribilă în Baia Mare - Observator.tv / Imagine ilustrativă
  • Nenorocirea a avut loc la miezul nopții, pe strada Gării din Baia Mare.
  • Presuspusul criminal a fost internat la spitalul din Sighetu Marmației. 

Totul s-ar fi întâmplat la miezul nopţii, pe strada Gării.

Din primele informații, poliția a fost sesizată de către un bărbat că iubita lui a plecat de acasă în timpul zilei și nu a mai revenit. 

Femeia de 37 de ani s-ar fi dus la fostul iubit să își viziteze fiica.

Acolo, de față cu copilul, bărbatul de 47 de ani ar fi omorât-o, victima fiind găsită de poliție în apartamentul presupusului criminal. 

Ce spune IPJ Maramureș

Aseară, un bărbat a sesizat poliția că o femeie de 36 de ani, concubina sa, nu s-a întors la domiciliu și nu poate lua legătura cu ea. 

Polițiștii au demarat de urgență activități specifice pentru căutarea  sa. Femeia a fost găsită decedată, într-un imobil de pe strada Gării din Baia Mare. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

Întrucât există suspiciuni cu privire la comiterea infracțiunii de omor, cazul a fost preluat de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Bănuit de comiterea faptei este fostul concubin al victimei, un bărbat în vârstă de 47 de ani, față de care s-a dispus măsura internării la spitalul din Sighetu Marmației. 

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator în Maramureș Simona Vasiac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

IPS Teodosie vrea post nou, de trei zile, într-un moment important pentru el. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tânără mămică găsită moartă în Baia Mare. Femeia ar fi fost ucisă de fostul iubit, sub privirile propriului lor copil