Antena Meniu Search
x

Moarte cumplită pentru o tânără mămică din Arad. Fata de 22 de ani şi-a pus capăt zilelor în casa părinţilor

Sfârşit teribil pentru o tânără mămică în vârstă de 22 de ani. Fata şi-a pus capăt zilelor în casa părinţilor din Zăbrani.

Fata şi-a pus capăt zilelor în casa părinţilor din Zăbrani, Arad
Moarte cumplită pentru o tânără mămică din Arad. Fata şi-a pus capăt zilelor în casa părinţilor - Imagine ilustrativă / Observator

Sfârşit teribil pentru o tânără mămică în vârstă de 22 de ani. Fata şi-a pus capăt zilelor în casa părinţilor din Zăbrani.

Mama tinerei a fost cea care a găsit-o pe fată moartă în baia locuinţei.  Femeia a apelat poliția, la fața locului ajungând polițiștii Secției 7 Rurală Lipova. 

De asemenea, echipajul medical care a ajuns și el la locul tragediei nu a mai putut decât să constate decesul tinerei de 22 de ani.

În urma cercetărilor s-a constatat că nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea unor fapte penale, fiind vorba despre o sinucidere. 

"Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea unor fapte penale. Cadavrul a fost transportat la SJML în vederea efectuării autopsiei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

Potrivit specialarad.ro, tânăra era căsătorită şi avea un copil. Se pare că femeia ar mai fi încercat şi în trecut să-şi pună capăt zilelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Moarte cumplită pentru o tânără mămică din Arad. Fata de 22 de ani şi-a pus capăt zilelor în casa părinţilor