Antena Meniu Search
x

Cu toporul în mână, o tânără moldoveancă a fărâmat poarta, a dat foc maşinii şi casei fostului iubit, apoi şi-a aprins o ţigară (Video)

O tânără moldoveancă din Botoşani a plănuit o răzbunare cruntă pe fostul ei iubit, dar şi pe mama acestuia, în plină noapte. Tânăra de 23 de ani a pus mâna pe un topor, a fărâmat poarta gospodăriei, apoi a dat foc la maşina fostului său iubit şi la casa în care dormea mama acestuia.

O tânără moldoveancă din Botoşani a plănuit o răzbunare cruntă pe fostul ei iubit, dar şi pe mama acestuia, în plină noapte.

Tânăra de 23 de ani a pus mâna pe un topor, a fărâmat poarta gospodăriei, apoi a dat foc la maşina fostului său iubit şi la casa în care dormea mama acestuia.

Femeia a fost salvată de vecini, care au văzut vâlvătaia şi au sărit cu toţii să stingă focul şi să o scoată pe femeie din casă. Au început să care apă cu găleţie, dar focul era prea puternic, aşa că a fost nevoie de intervenţia pompierilor, mai ales că flăcările cuprinseseră şi casa.

Pe acelaşi subiect

- Citeşte şi O tânără moldoveancă răzbunătoare i-a dat foc maşinii şi casei fostului iubit, la Botoşani

Femeia povesteşte cum s-a întâmplat totul.

"A luat toporul, a fărâmat poarta, a intrat, a dat foc la maşină, care era lângă casă şi a luat foc şi casa. Are un copil, a fost căsătorită şi i-a murit bărbatul în accident de motocicletă aici, la şosea. A făcut-o ca să se răzbune. Spunea că să mor şi eu şi muream, pentru eu dormeam, am avut noroc de vecini. A sărit lumea, au venit şi pompierii. După ce a dat foc şi-a aprins o ţigară", spune femeia.

Tânăra a fugit după atac, intenţionând să iasă din ţară.

Poliţiştii botoşăneni au informat că au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de o tânără de 23 de ani, din comuna Dângeni, cercetată pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere. Poliţiştii au stabilit faptul că noaptea, tânăra a pătruns fără drept în curtea unei femei din satul Strahotin şi a incendiat cu intenţie autoturismul aparţinând fiului acesteia, pe fondul unor neînţelegeri sentimentale avute cu bărbatul.

În urma incendiului, autovehiculul a fost distrus în totalitate, totodată fiind afectată şi o parte a locuinţei.

După comiterea faptei, tânăra de 23 de ani a plecat de la domiciliu, cu intenţia de a părăsi teritoriul ţării, aceasta fiind depistată de poliţişti pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud. În prezent femeia se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Botoşani, urmând să fie prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cu toporul în mână, o tânără moldoveancă a fărâmat poarta, a dat foc maşinii şi casei fostului iubit, apoi şi-a aprins o ţigară (Video)