Antena Meniu Search
x

O tânără mămică, cu un bebeluş în braţe, a sărit dintr-un tren aflat în mers, în gara din Roman

O tânără în vârstă de 27 de ani, din Neamţ, şi copilul ei de numai doi ani, au ajuns la spital după ce au sărit dintr-un tren aflat în mers, în gara din Roman.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 04.04.2019, 10:35

O tânără din Neamţ şi copilul ei au sărit dintr-un tren aflat în mers
O tânără din Neamţ şi copilul ei au sărit dintr-un tren aflat în mers - Profimedia Images

O tânără în vârstă de 27 de ani, din Neamţ, şi copilul ei de numai doi ani, au ajuns la spital după ce au sărit dintr-un tren aflat în mers, în gara din Roman.

Totul s-a întâmplat, ieri, în jurul orei 14.40, în gara din Roman, acolo unde tânăra şi copilul ei au mers să îşi conducă nişte rude care plecau cu trenul.

Din motive încă necunoscute, femeia a urcat în tren împreună cu rudele, având copilul în braţe, iar la un moment dat trenul s-a pus în mişcare.

Drept urmare, tânăra mămică a decis că trebuie să coboare şi a sărit efectiv din tren.

Pe acelaşi subiect

În urma căzăturii, atât femeia, cât şi copilul, au fost răniţi şi au ajuns la spital.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Neamţ, tânăra de 27 de ani a suferit mai multe contuzii, traumatism cranio-cerebral şi traumatisme la mâini.

De asemenea, băieţelul în vârstă de doi ani a suferit o fractură la nivelul capului, astfel că a fost transportat de urgenţă la spitalul din Roman, iar ulterior a fost transferat la un spital din Iaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O tânără mămică, cu un bebeluş în braţe, a sărit dintr-un tren aflat în mers, în gara din Roman