Antena Meniu Search
x

O tânără din Piteşti şi-a înscenat răpirea pentru o noapte cu iubitul ei

O tânără în vârstă de 19 ani, din Piteşti, şi-a înscenat răpirea pentru a putea petrece o noapte împreună cu iubitul ei, în Craiova.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 26.01.2020, 13:45

Tânăra din Piteşti şi-a înscenat răpirea
Tânăra din Piteşti şi-a înscenat răpirea pentru o noapte cu iubitul ei - Profimedia Images / Ilustraţie

O tânără în vârstă de 19 ani, din Piteşti, şi-a înscenat răpirea pentru a putea petrece o noapte împreună cu iubitul ei, în Craiova.

Totul s-a întâmplat sâmbătă după-amiază, în Piteşti, acolo unde fata locuieşte.

De câteva luni, tânăra are o relaţie cu un tânăr din Craiova, însă din cauza distanţei, cei doi au vorbit la telefon şi pe aplicaţiile de pe telefon.

Sâmbătă, cei doi au pus la cale un plan de a se întâlni şi de a petrece o noapte împreună. Astfel, tânărul din Craiova a venit la Piteşti şi a luat-o pe fata de 19 ani cu maşina.

Pe acelaşi subiect

Mama fetei a sunat-o, i-a trimis mesaje, însă aceasta nu a răspuns, motiv pentru care femeia a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Un poliţist din Piteşti i-a dat tinerei un mesaj pe telefon, iar ulterior fata a pus la cale un plan pentru a scăpa basma curată în faţa mamei.

Astfel, tânăra i-a explicat mamei sale că a fost răpită de trei bărbaţi mascaţi, în Piteşti, care au urcat-o într-o maşină şi au dus-o la Craiova.

Ulterior, când a primit mesajul de la poliţist, fata a fost luată de răpitori şi dusă înapoi la Piteşti, pe strada pe care locuieşte.

"La faţa locului au fost trimişi poliţişti, care au găsit-o pe tânără nevătămată. Ea a fost condusă la sediul Secţiei 4 Poliţie Piteşti, unde a recunoscut că afirmaţiile pe care le făcuse nu sunt reale, iar scopul pentru care a susţinut că ar fi fost răpită este ca să ascundă o relaţie de prietenie cu un bărbat din Dolj, pe care îl cunoscuse pe o reţea de socializare.

Din verificări s-a stabilit că fata nu a fost victima vreunei infracţiuni, aceasta fiind predată familiei. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor şi luarea măsurilor legale care se impun", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Tânăra s-a întors acasă la Piteşti, iar iubitul ei s-a întors la Craiova, având în vedere că el nu a putut fi acuzat de nicio infracţiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O tânără din Piteşti şi-a înscenat răpirea pentru o noapte cu iubitul ei