Antena Meniu Search
x

Beată criţă, o tânără piromană din Neamţ şi-a luat soţul la pumni şi s-a răzbunat crunt pe vecina din sat

Scene incredibile în Dragomireşti, Neamţ. O tânără de 29 de ani, ruptă de beată, şi-a bătut soţul şi s-a răzbunat pe o vecină din sat, incendiind 20 de tone de grâu şi adăpostul pentru animale din gospodăria femeii. 

Flăcările au devastat 20 de tone de fân, o magazie de lemne şi un adăpost pentru animale
Beată criţă, o tânără priomană din Neamţ şi-a luat soţul la pumni şi s-a răzbunat crunt pe vecina din sat - Arhivă / imagine ilustrativă

Scene incredibile în Dragomireşti, Neamţ. O tânără de 29 de ani, ruptă de beată, şi-a bătut soţul şi s-a răzbunat pe o vecină din sat, incendiind 20 de tone de grâu şi adăpostul pentru animale din gospodăria femeii. 

S-a întâmplat în seara de 10 decembrie.

Săteanca de 29 de ani şi-a luat la bătaie soţul care încerca să stingă incendiul provocat chiar de ea, la gospodăria unei vecine cu care avusese un conflict în aceeaşi seară.

“La data de 10 decembrie, în jurul orelor 22, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Ştefan cel Mare au fost sesizaţi de către o femeie de 31 de ani, din Dragomireşti, despre faptul că persoane necunoscute i-ar fi incendiat un depozit de fân situat în curtea sa.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că în seara respectivă, în jurul orelor 18, pe fondul consumului de alcool, o tânără de 29 de ani, din Dragomirești, ar fi ameninţat partea vătămată cu incendierea locuinţei. În aceeaşi seară, în jurul orelor 21, aceasta ar fi incendiat intenţionat fânăria femeii de 31 de ani.

La scurt timp, incendiul a fost observat de vecini care au încercat să îl stingă. La faţa locului a apărut şi tânăra de 29 de ani, care ar fi sărit gardul de acces în curtea locuinţei persoanei vătămate unde şi-a lovit soţul, după care, prin ameninţarea cu acte de violenţă, a încercat să oprească şi celelalte persoane prezente să stingă incendiul”, a transmis Poliţia Neamţ.

20 de tone de fân făcute scrum

Vecina femeii furioase s-a ales cu pagube importante, respectiv fânărie făcută scrum şi magazia cu lemne arsă. A doua zi după scandal şi incendiere, în data de 11 decembrie, poliţiştii au luat măsura reţinerii faţă de femeie pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere, violare de domiciliu, ameninţare şi violenţă în familie.

Femeia urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Beată criţă, o tânără piromană din Neamţ şi-a luat soţul la pumni şi s-a răzbunat crunt pe vecina din sat