O femeie din Râmnicu-Vâlcea i-a montat GPS pe maşină fostului iubit ca să ştie ce face în orice moment

De Redactia Observator.
Publicat: 31.10.2019, 09:49.
Actualizat: 31.10.2019, 11:41

Gelozia este greu de stăpânit uneori, mai ales când partenerul nu mai vrea să continue relaţia, iar mulţi nu acceptă despărţirea. A trăit asta pe propria piele un bărbat din Râmnicu-Vâlcea.

Gelozia este greu de stăpânit uneori, mai ales când partenerul nu mai vrea să continue relaţia, iar mulţi nu acceptă despărţirea. A trăit asta pe propria piele un bărbat din Râmnicu-Vâlcea. O fostă iubită, pe care o reclamase la poliţie pentru hărţuire, nu s-a dat bătută cu una cu două. Ca să ştie ce face în orice moment, i-a montat un GPS pe maşină. Descoperirea a făcut-o tatăl bărbatului, când a mers la un mecanic.

Bătrânul s-a dus cu maşina la service pentru că trebuia să schimbe nişte piese uzate. Mare i-a fost uimirea când a aflat de la mecanici că are un dispozitiv suspect montat sub autoturism.

A pus imediat mâna pe telefon şi a sunat la 112. Au urmat scene ca-n film, cu mulţi poliţişti şi pirotehnişti.

Gabriel Popescu, purt de cuv IPJ Valcea: La faţa locului s-au deplasat ofiţeri SRI care au ridicat dispozitivul respectiv constatând că este vorba despre un GPS de urmărire.

Descoperirea pirotehniştilor l-a lăsat fără cuvinte pe bătrân şi l-a pus pe gânduri. Era clar: cineva îi urmărea toate mişcările.

Vestea a ajuns şi la urechile fiului său. Pentru că folosea şi el autoturismul, bărbatul a identificat rapid suspectul: o fostă iubită geloasă.

Deşi îi spusese clar că nu mai vrea să continue relaţia, femeia se ţinea scai de el. Acum, poliţiştii au început o anchetă.

Gabriel Popescu, purt de cuv IPJ Valcea: A depus o plângere împotriva unei femei de 38 de ani din Municipiul Rânmnicu Vâlcea. Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de hărţuire, ca urmare a unei plângeri depuse de bărbatul care utilizează autoturismul.

Bărbatul a mai reclamat-o pe femeie pentru hărţuire şi în septembrie.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.