Antena Meniu Search
x

Intervenţie a poliţiştilor după ce o tânără geloasă i-a spart un pahar în cap fostului iubit, văzându-l la o terasă

Poliţiştii din Târgu Jiu au intervenit la o terasă, după ce o tânără i-a spart un pahar în cap fostului iubit, văzându-l la o terasă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.07.2020, 23:35

O tânără i-a spart paharul în cap fostului iubit, la o terasă din Târgu Jiu - Profimedia Images/Foto de arhivă

Atacul ar fi avut loc, se pare, pe fondul geloziei, cei doi fiind foşti iubiţi. Tânăra are acum dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

"Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că la terasa unei societăți comerciale din municipiu, a avut loc un conflict între două persoane. În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 36 de ani din Municipiul Târgu Jiu, în timp ce se afla pe terasa localului, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost lovit de către o tânără, de 23 de ani, cu un pahar din sticlă în zona capului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violente", informează autorităţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Intervenţie a poliţiştilor după ce o tânără geloasă i-a spart un pahar în cap fostului iubit, văzându-l la o terasă