Antena Meniu Search
x

Tânără ucisă de fostul concubin la Timişoara, în faţa blocului: "Florine, ce faci?!"

O tânără a fost ucisă de fostul concubin la Timişoara, în faţa blocului în care locuia. Atacată de bărbat, femeia a mai apucat să spună: "Florine, ce faci?!"

de Redactia Observator

la 16.04.2019, 19:07

Tânăra ucisă de fostul concubin avea 30 de ani
Tânără ucisă de fostul concubin la Timişoara, în faţa blocului: "Florine, ce faci?!" - Captură video

O tânără a fost ucisă de fostul concubin la Timişoara, în faţa blocului în care locuia. Atacată de bărbat, femeia a mai apucat să spună: "Florine, ce faci?!"

Crimă teribilă la Timişoara, marţi după-amiază, în zona depourilor CFR. O tânără în vârstă de 30 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori de fostul ei concubin şi a murit la scurt timp după atac. Se afla în faţa blocului în care locuia, stătea pe bancă, atunci când bărbatul a apărut şi a înjunghiat-o.

Criminalul a lovit-o de patru ori cu cuţitul, în piept şi în ceafă. Apoi a fugit, făcându-se nevăzut. O vecină a femeii a văzut totul şi a povestit îngrozită.

"Ei s-au desăpărțit, ea lucra la vagoane, aici la CFR. M-a sunat pe mine pe la prânz și mi-a zis, ăla a venit, mă urmărește și e beat. Eu când am venit spre clădire, l-am văzut pe pod. Nici n-am vorbit mult, în 20 de minute a apărut la colț aici, la doi metri de bancă. N-a zis nimic, doar a fugit spre bancă și a înjunghiat-o direct. Ea a apucat să zică doar Florine, ce faci?", a spus vecina care a fost martora crimei.

Sursa citată mai scrie că bărbatul a venit cu cuţitul înfăşurat înt-run ziar, l-a scos şi a lovit-o pe fosta sa concubină fără să scoată vreun cuvânt.

Poliţia a împânzit zona şi îl caută pe criminal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Tânără ucisă de fostul concubin la Timişoara, în faţa blocului: "Florine, ce faci?!"