Antena Meniu Search
x

Tânăra ucisă în staţia de metrou Dristor a fost lovită cu picioarele de femeia care a împins-o pe şine. Filmul teribilei crime (Video)

Apar detalii groaznice în cazul crimei de la metrou. Anchetatorii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, filmul tragediei fiind şocant.

Ies la iveală detalii groaznice în cazul crimei de la metrou. Anchetatorii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din staţia Dristor, filmul tragediei fiind de-a dreptul şocant.

Se pare că, staţia Dristor era goală în momentul oribilei crime. Individa se apropie de tânăra de 25 de ani şi o împinge. Aceasta din urmă cade între şine şi peron. Încearcă să se ridice, se apucă de marginea peronului, însă femeia nu pleacă şi o loveşte cu picioarele, aruncând-o în faţa trenului atunci când acesta soseşte în staţie.

Tânăra a fost prinsă între peron şi metrou. Nu a avut nicio şansă. 

Criminala a plecat apoi liniştită.

Ajunşi de urgenţă la faţa locului, medicii de la SMURD au găsit-o pe tânără în stop cardio-respirator. Au resuscitat-o zeci de minute, dar, din păcate, fără succes.

O femeie care corespunde semnalmentelor criminalei fost prinsă după câteva ore, în jurul orei 1.00, în faţa unui magazin din Piaţa Unirii din Bucureşti.

Femeia a fost audiată şi reţinută pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânăra ucisă în staţia de metrou Dristor a fost lovită cu picioarele de femeia care a împins-o pe şine. Filmul teribilei crime (Video)