Antena Meniu Search
x

Tânărul care l-a ascuns pe criminalul Ionel Lepa şi-a bătut iubita şi a fost arestat

Tânărul care l-a ascuns pe criminalul Ionel Lepa şi-a bătut iubita şi a fost arestat. După prinderea ucigaşului poliţistului Cristian Amariei, cel care l-a găzduit a fost dus şi el la audieri şi lăsat apoi în libertate.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 05.06.2019, 20:27

Tânărul care l-a ascuns pe criminal are 31 de ani
Tânărul care l-a ascuns pe criminalul Ionel Lepa şi-a bătut iubita şi a fost arestat - Captură video

Tânărul care l-a ascuns pe criminalul Ionel Lepa şi-a bătut iubita şi a fost arestat. După prinderea ucigaşului poliţistului Cristian Amariei, cel care l-a găzduit a fost dus şi el la audieri şi lăsat apoi în libertate.

Ionel Marcel Lepa a fost capturat marţi de dimineaţă într-o casă din Remetea Mare, a bunicii unui prieten de-ai lui. Criminalul nu era singur în casă în momentul în care a fost prins. Alături de el, era un tânăr, prietenul acestuia.

Dus la audieri, tânărul în vârstă de 31 de ani a susţinut că habar nu a avut că în casă e cel care l-a împuşcat mortal pe poliţistul Cristian Amariei. Când a venit acasă, în jur de ora 4.00 dimineaţa, l-a găsit pe Lepa întins pe canapea. L-a întrebat dacă are arma la el, iar asasinul i-a spus că da şi să tacă din gură.

Miercuri după-amiază, tânărul a fost reţinut de poliţişti, însă fără legătură, aparent cu crima de la Recaş.

Polițiștii Sectiei 3 Timişoara au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 31 de ani, care aseară (marţi) a  lovit o femeie de 27 de ani, în timp ce se afla în faţa unei societăţi comerciale din Timișoara. Acesta a fost introdus în CRAP Timiș , urmând ca în data de 06.06.2019 sa fie prezentat Pachetului de pe lângă Judecătoria Timișoara cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Bărbatul este cercetat pentru lovire şi alte violenţe şi pentru ameninţare.

Tânăra lovită de bărbat e chiar iubita lui, cea care a fost şi ea acasă atunci când a ajuns acolo Ionel Lepa. Nu e exclus ca femeia să-i fi anunţat pe cei care-l căutau pe criminal că acesta e ascuns în Remetea Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânărul care l-a ascuns pe criminalul Ionel Lepa şi-a bătut iubita şi a fost arestat