Antena Meniu Search
x

Video Tânărul care alerga femeile pe străzile din București, ca să le pipăie, ar fi student la Teologie. A fost filmat de camerele de supraveghere

Un tânăr bănuit că agresa sexual femeile pe stradă a fost prins de poliţiştii din Capitală. Totul, după ce s-a primit un apel la numărul de urgenţă 112 în care se reclama că o femeie a fost atinsă în zonele intime de un trecător. Individul, care are 25 de ani nu ar fi la prima abatere. În plus, avea chiar şi un mod de operare: el alerga după victimele sale, le atingea nepotrivit, iar apoi fugea. Poliţiştilor le-ar fi declarat că este student la Teologie. 

de Redactia Observator

la 04.01.2022, 13:56

Vezi și

Tânărul de 25 de ani și-a recunoscut faptele în fața anchetatorilor. Astfel, totul a început în luna noiembrie a anului trecut, atunci când, spun polițiștii, bărbatul de 25 de ani ar fi agresat o femeie pe o stradă din Sectorul 4, ar fi pipăit-o în zonele intime. Imediat, victima a depus plângere, însă dosarul a rămas cu autor necunoscut. Asta până ieri, atunci când bărbatul ar fi agresat o altă femeie, în vârstă de de 34 de ani, de altă naționalitate. Tânăra a sunat imediat la 112, iar polițiștii au analizat imaginile analizate de camerele de supraveghere și așa au reușit să îl identifice pe bărbat, relatează reporterul Observator Andre Rotaru .

Agresorul sexual din București ar fi student la Teologie

Conform unor surse din anchetă, el ar fi declarat că este student la Teologie și că lucrează la o sală de jocuri de noroc. Acum, el este cercetat pentru agresiune sexuală, iar în această după-amiază a ajuns în fața magistraților de la Judecătoria Sectorului 4, cu propunere de arestare preventivă.

Ce spune Poliția Capitalei

"La data de 3 ianuarie 2022, polițiști din cadrul Secției 26 au reținut un bărbat de 25 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală. În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 12.45, prin apel 112, o femeie de 34 de ani a sesizat faptul că în timp ce se afla pe stradă, un bărbat necunoscut a atins-o, într-o zonă intimă, după care a fugit.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției, iar în urma investigațiilor efectuate l-au identificat pe faptuitor,  un tânăr de 25 de ani care a fost condus la audieri. Tânărul  este cercetat și intr-un alt dosar penal tot pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală  fiind suspectat că, la data de 17 noiembrie 2021, tot pe raza sectorului 4, ar fi agresat sexual, în același mod, o altă femeie, de 25 de ani. Cauzele au fost reunite iar cercetările sunt continuate de Secția 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, cu bărbatul în stare de reținere".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Tânărul care alerga femeile pe străzile din București, ca să le pipăie, ar fi student la Teologie. A fost filmat de camerele de supraveghere