Antena Meniu Search
x

Video Tânărul care şi-a incendiat vecina în Timişoara este student la Fizică Medicală. În urmă cu un an, a lovit-o cu un ciocan

Detalii cutremurătoare, cu puternic impact emoţional, apar în cazul femeii de la Timişoara incendiate de un student la Fizică Medicală. Tânărul de 22 de ani a planificat crima, spun procurorii. A cumpărat şi o canistră de benzină chiar înainte de atac. Nu a fost însă singurul incident violent între cei doi, spun anchetatorii. În urmă cu un an, băiatul a lovit-o pe femeie și a fost reținut. Acum, studentul a fost arestat pentru 30 de zile. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 15.07.2021, 15:06

Tânărul care şi-a incendiat vecina în Timişoara este student la Fizică Medicală

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș au transmis noi informaţii şocante, în cazul tânărului de 22 de ani, student la Timișoara, care i-a dat foc unei vecine.

Fapta a comis-o cu premeditare, după ce, în dimineața zilei în care a incendiat-o pe femeie, s-a dus într-un peco, după benzină. A aruncat combustibilul pe ea, apoi i-a dat foc cu o brichetă.

Victima a murit la spital. Incidentul de marți s-a consumat pe fondul unor conflicte mai vechi.

Tânărul a mai fost reținut în iulie 2020, fiind cercetat într-un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. Acum, el riscă ani grei de închisoare pentru omor cu premeditare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tânărul care şi-a incendiat vecina în Timişoara este student la Fizică Medicală. În urmă cu un an, a lovit-o cu un ciocan