Antena Meniu Search
x

Tănărul din Arad şi-a înjunghiat fosta iubită sub privirile fiicei. Cei doi au împreună doi copii (Video)

Ies la iveală detalii teribile în cazul atacului sângeros din satul Nădab, judeţul Arad. Se pare că tânărul şi-a înjunghiat fosta iubită sub privirile fiicei celor doi. Grozăvia s-a produs noaptea trecută şi a fost transmisă live pe Facebook.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.07.2019, 13:21

Iosif Modiglian Lasco, de 32 de ani, a făcut o criză de gelozie când a văzut pe Facebook imagini cu fosta lui iubită, Claudia Rancov
Tănărul din Arad şi-a înjunghiat fosta iubită sub privirile fiicei. Cei doi au împreună doi copii - Facebook

Ies la iveală detalii teribile în cazul atacului sângeros din satul Nădab, judeţul Arad. Se pare că tânărul şi-a înjunghiat fosta iubită sub privirile fiicei celor doi. Grozăvia s-a produs noaptea trecută şi a fost transmisă live pe Facebook.

Detalii teribile în cazul tânărului din Arad care şi-a înjunghiat fosta iubită live pe Facebook. Noaptea trecută, Iosif Modiglian Lasco, de 32 de ani, a făcut o criză de gelozie când a văzut pe Facebook imagini cu fosta lui iubită, Claudia Rancov, dansând cu un alt bărbat şi chefuind la o petrecere pe care tânăra de 24 de ani o organizase în casa părinţilor ei din satul Nădab.

Cei doi, care au împreună doi copii - o fetiţă de 5 ani şi un băieţel de 3 ani - se despărţiseră în urmă cu o lună, aşa că imaginile cu fosta în timp ce chefuieşte lângă alţi bărbaţi l-au făcut pe bărbat să pună mâna pe un cuţit de bucătărie şi să se gândească la răzbunare.

Şi-a înjunghiat fosta iubită, sub privirile fiicei

Pe acelaşi subiect

În miez de noapte, a plecat de acasă, din satul Olari, şi s-a dus glonţ la casa părinţilor fostei iubite, unde avea loc petrecerea.

Tânărul a dat buzna în casă şi, fără să stea pe gânduri, s-a năpustit cu cuţitul asupra Claudiei. Fratele ei, în vârstă de 22 de ani, a sărit s-o apere, însă a fost şi el înjunghiat.  

Grozăvia s-a produs sub privirile şocate ale celorlalţi invitaţi. Unul dintre ei, care făcea un live pe Facebook când bărbatul a intrat în casă, a surprins întreaga oroare.

La un moment dat, în înregistrarea video se aude o copilă, cel mai probabil fiica victimei, care plânge şi strigă speriată: Nu muri, mami meu!". Tatăl Claudiei a confirmat că, în momentul atacului, în cameră se afla şi fiica celor doi.

Imediat după atac, agresorul a fugit la el în sat, în Olari. Alertaţi prin 112, poliţiştii au plecat pe urmele individului şi, în momentul în care l-au înconjurat, tânărul s-a înjunghiat în gât şi în stomac, cu acelaşi cuţit cu care a atacat-o pe mama copiilor lui şi pe fratele ei.

Atacatorul a făcut puşcărie pentru furt

Bărbatul, care în trecut a făcut puşcărie pentru furt, a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă, sub pază. 

Tot la SJU Arad se află şi cele două victime ale acestuia.

Claudia are o plagă înjunghiată, dar viaţa nu îi este pusă în pericol. Fratele ei, în schimb, Teodor, este în stare gravă, fiind înjunghiat în zona inimii. Din fericire, ambii sunt în stare stabilă.

Cazul a fost preluat de către procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, care fac cercetări in rem cu privire la fapta de tentativă de omor, avându-se în vedere că starea în care se află suspectul nu permite deocamdată audierea acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tănărul din Arad şi-a înjunghiat fosta iubită sub privirile fiicei. Cei doi au împreună doi copii (Video)