Antena Meniu Search
x

Video Tânărul evadat din arestul IPJ Dolj, căutat de sute de polițiști. Andrei Cruțan a fost dat în consemn la frontieră

Andrei-Sorin Cruţan, tânărul de 23 de ani care a evadat, joi seară, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj, a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. Individul este căutat de sute de polițști și câini de urmă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.11.2021, 08:52

Sursa video: IPJ Dolj Vezi și

Peste 800 de poliţişti s-au mobilizat în operațiunile de căutare a tânărului de 23 de ani, evadat joi seară din arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. El a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, au fost instituit filtre rutiere în întregul judeţ. 

"Activitățiile de căutare tânărului de 23 de ani, evadat în cursul serii trecute, din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj, s-au desfășurat pe parcursul întregii nopți, fiind mobilizate peste 800 de efective de poliție de la toate structurile. De asemenea, tânărul care a evadat a fost dat în urmărire națională și în consemn la fontiera de stat a României. Au fost instituite filtre rutiere pe raza întregului judeţ. Totodată, au fost organizate echipe de căutare,periere, scotocire, pe raza municipiului Craiova, oraşului Filiaşi, pe raza comunei Unirea şi comunei Motăței, cu  sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Dolj, GJMb Craiova, politistilor de la transporturi, frontiera dar și Poliţiei Locale Craiova,la activitati fiind folosiți și câini de urmă. 

Totodată, polițiștii au desfăşurat investigaţii specifice, fiind ridicate imagini de pe camerele de supraveghere video în vederea stabilirii itinerariului de deplasare al evadatului. Toate aceste activități sunt continuate pe polițiști în vederea identificării, găsirii, prinderii şi reîncarcerării tânărului evadat, respectiv tragerea la răspundere penală a acestuia”, a transmis IPJ Dolj, în această dimineață. 

Pe acelaşi subiect

Cine este tânărul evadat din Dolj

Reamintm că, joi seară, Andrei-Sorin Cruţan a evadat din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj. Tânărul este din comuna Unirea.

Andrei-Sorin Cruţan

IPJ Dolj

Semnalmente Andrei-Sorin Cruţan: Tânărul are 1.77 metri înălţime, 65 kg, constituție atletică, faţă ovală, păr scurt şaten, ochi căprui, nebărbierit recent. În momentul evadării deţinutul era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde, prevăzută cu glugă, cu interior roşu, pantaloni închişi la culoare, iar în picioare avea încălţăminte de culoare închisă.

Bărbatul fusese condamnat la executarea a 3 ani închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt. Polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Obsevator Cristina Oprea -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tânărul evadat din arestul IPJ Dolj, căutat de sute de polițiști. Andrei Cruțan a fost dat în consemn la frontieră