Antena Meniu Search
x

Târâtă cu mașina în București, după ce și-a pus telefonul mobil la vânzare

O femeie a fost târâtă cu mașina de un tânăr argeșean, care s-a prefăcut că vrea să cumpere telefonul pe care bucureșteanca îl scosese la vânzare.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.08.2020, 12:05

Târâtă cu mașina prin București, după ce și-a pus telefonul mobil la vânzare
Târâtă cu mașina prin București, după ce și-a pus telefonul mobil la vânzare - Profimedia / imaginie ilustratuvă
  • Individul o sunase pe bucureșteancă, interesat să cumpere telefonul mobil pe care femeia îl vindea pe un site de profil.
  • Cei doi s-au întâlnit pe stradă, iar tânărul a luat telefonul și, sub pretextul că îl va plăti, a urcat în mașină și a plecat.

Polițiștii de la Secția 4 București au făcut mai multe percheziții, marți, în județul Argeș, într-un dosar de tâlhărie, după ce o femeie a fost jefuită și târâtă cu mașina de un tânăr de 27 de ani.

Individul o sunase pe bucureșteancă, interesat să cumpere telefonul mobil pe care femeia îl vindea pe un site de profil.

Cei doi s-au întâlnit pe stradă, iar tânărul a luat telefonul și, sub pretextul că îl va plăti, a urcat în mașină și a plecat.

Femeia a încercat să îl oprească și s-a agățat de portieră, fiind târâtă câțiva metri.

În urma cercetărilor, oamenii legii au aflat că plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului proveneau de la o altă mașină, fiind reclamate ca furate, potrivit Mediafax.

Ulterior, ancheta a stabilit că individul este din județul Argeș și, în urma perchezițiilor a fost găsit telefonul mobil. El este cercetat de polițiștii Secției 4 Poliție și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Târâtă cu mașina în București, după ce și-a pus telefonul mobil la vânzare