Antena Meniu Search
x

Aglomeraţie mare la târgul de joburi pentru rromi de la Ştefăneşti. Zece angajatori le-au oferit de muncă

Zeci de rromi din Ştefăneşti, Argeş, s-au înghesuit cu CV-urile la bursa locurilor de muncă, organizată special pentru ei!

Vezi și

Zeci de rromi din Ştefăneşti, Argeş, s-au înghesuit cu CV-urile la bursa locurilor de muncă, organizată special pentru ei! Trăiesc acum din ajutorul social şi recunosc că e plăcut să stea acasă, dar iarna facturile cresc şi buzunarul le e gol.

Cu hârtiile în mână, rromii de toate vârstele s-au înghesuit să afle ce meserie li se potriveşte mai bine. Trăiesc din ajutor social, dar banii sunt puţini şi ei au familii numeroase. 

Pentru unii este mult mai lejer să stea acasă. Dar cheltuielile îi obligă să pună umărul la treabă. Unii dintre ei chiar speră să se angajeze şi, deocamdată, par motivaţi să înveţe orice meserie. 

Zece angajatori s-au prezentat la bursă. Toti sunt din Ştefăneşti şi au nevoie de forţă de muncă.  Şi tinerii au venit. Nu au de plătit facturi peste iarnă, dar vor bani de distracţie.

CV-urile vor fi studiate, iar rromii selectaţi vor fi chemaţi de angajator să înceapă serviciul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Aglomeraţie mare la târgul de joburi pentru rromi de la Ştefăneşti. Zece angajatori le-au oferit de muncă