Antena Meniu Search
x

Târgul de carte Gaudeamus şi-a deschis porţile. Audiobook-urile şi ebook-urile câştigă tot mai mult teren în faţa cărţilor tipărite

Astăzi şi-a deschis porţile cel mai longeviv târg de carte. Ediţia cu numărul 30 a Gaudeamus uneşte din nou sute de edituri şi evenimente culturale, în special pentru publicul tânăr. Iar dacă preferaţi totuşi cărţile în format electronic şi în acest caz aveţi din ce alege.

de Redactia Observator

la 22.11.2023, 14:04

Vezi și

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România a revenit pentru această ediţie în spaţiul care l-a găzduit în intervalul 1999 - 2018, Pavilionul Central Romexpo. Evenimentul va fi deschis pentru public zilnic, între orele 10.00 şi 20:00, iar accesul va fi liber.

 Aproape 200 de participanţi care vor oferi publicului o gamă extrem de variată de produse editoriale, pe diferite suporturi, adecvate tuturor vârstelor şi domeniilor de interes, muzică şi jocuri educative. Alături de nume consacrate în peisajul editorial românesc, se vor regăsi numeroşi participanţi în premieră, atât edituri care şi-au câştigat deja o binemeritată notorietate, cât şi proiecte la început de drum.

Sunt titluri pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele. Editurile au anunţat că a crescut foarte mult consumul de e-book-uri şi audiobook-uri, deci tinerii citesc din ce în ce mai mult, dar nu neapărat din ce li se dă la şcoală.

Gaudeamus este cel mai mare târg de carte din România şi a ajuns deja la a 30-a ediţie. Cele mai căutate colecţii sunt cele de sărbătoare, iar pe cititori îi aşteaptă preţuri foarte bune şi reduceri de până la 40%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Târgul de carte Gaudeamus şi-a deschis porţile. Audiobook-urile şi ebook-urile câştigă tot mai mult teren în faţa cărţilor tipărite