Antena Meniu Search
x

Video Târgul de Crăciun din Capitală ar putea reveni după un an. Primăria vrea să închirieze spaţiul unui operator privat

După un an de pauză, bucureştenii ar putea avea din nou târg de Crăciun. Asta a anunţat primarul Capitalei. Există o condiţie totuşi: ca situaţia epidemiologică să nu se înrăutăţească.

de Redactia Observator

la 11.11.2021, 16:48

Târgul de Crăciun din Bucureşti a fost anulat anul trecut din cauza pandemiei
Târgul de Crăciun din Bucureşti a fost anulat anul trecut din cauza pandemiei - Shutterstock

Nicuşor Dan spune că nu va cheltui bani de la bugetul local, mai ales că anul acesta subvenţia pentru căldură ar trebui mărită. A găsit o soluţie: va închiria spaţiile unui operator privat, care se va ocupa şi de organizarea târgului în Piaţa Universităţii. Aşadar, municipalitatea nu va plăti nimic. Anul trecut, edilul nu a vrut să mai aloce bani pentru asta. Iată declaraţia de astăzi.

"În această iarnă, în condiţiile în care criza sanitară ne lasă, Municipalitatea va organiza un târg de Crăciun în Piaţa Universităţii, care nu va costa Municipalitatea nimic. Toate costurile pe care Municipalitatea le plăteşte o să fie recuperate din închirieri. Şi suntem în discuţii pentru închirierea unui operator privat care să organizeze târgul de Crăciun", a spus Nicuşor Dan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Târgul de Crăciun din Capitală ar putea reveni după un an. Primăria vrea să închirieze spaţiul unui operator privat