Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Târguri de bunătăţi deschise în Capitală

Pâine caldă cu zacuscă proaspătă sau cu dulceaţă. Zeamă acră cu carne, fasole şi sarmale. Mici, cârnăciori de casă şi peşte rumenit pe grătar

de Redactia Observator

la 09.08.2015 , 19:59

Pâine caldă cu zacuscă proaspătă sau cu dulceaţă. Zeamă acră cu carne, fasole şi sarmale. Mici, cârnăciori de casă şi peşte rumenit pe grătar

Porţiile de mâncare sunt generoase. Iar gustul ca din bucătăria bunicii. Câţiva paşi mai încolo, învăluit într-un nor de fum, un domn cu chipiu marinăresc întoarce peştii pe grătar.

În plină caniculă, micii sunt tot la mare căutare. La fel şi cârnaţii, de casă. Bine rumeniţi. Într-un cuptor de piatră, pâinea e deja coaptă. Iar la coadă, pofticioşii abia aşteaptă să rupă din ea un colţ cald.

Vezi și

Preţul unui borcan de zacuscă este acum de 10 lei. Bani bine cheltuiţi, spun producătorii, pentru că totul e 100% natural. Sănătoasă e şi mierea de albine.

În târgurile deschise în fiecare weekend, în Bucureşti, bucureştenii pot lua masa, dar şi umple sacoşele. Gospodinele au început deja să pregătească tot felul de conserve pentru iarnă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Aţi decis cu cine votaţi în primul tur la alegerile prezidenţiale?
Observator » Evenimente » Târguri de bunătăţi deschise în Capitală