Antena Meniu Search
x

Tarom anunţă că zborurile către și dinspre TelAviv se vor anula până în data de 20 martie

Conform ultimelor decizii luate de către autoritățile din Israel, zborurile către și dinspre TelAviv se vor anula până în data de 20 martie 2021, ora locală 21:59, anunță Tarom.

de Monica Palade

la 07.03.2021, 16:18

Tarom anunţă că zborurile către și dinspre TelAviv se vor anula până în data de 20 martie - Facebook

„Conform ultimelor decizii luate de către autoritățile din Israel, vă informăm faptul că zborurile către și dinspre TelAviv se vor anula până în data de 20 martie 2021, ora locală 21:59.

Ȋn cazul în care nu ați fost contactați deja de noi și biletele dvs. au fost achiziţionate pe site-ul TAROM sau într-o agenţie TAROM, vă rugăm ne contactați la adresa: [email protected] ”, a postat compania pe Facebook.

Restricţii de intrare în Israel

Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, actualizat la data de 3 martie, este interzis, temporar, accesul cetățenilor străini pe teritoriul Statului Israel (cu excepția cetățenilor cu drept de ședere).

Se aplică în mod obligatoriu măsura de carantină pentru toate persoanele care intră în Statul Israel.

De asemenea, este necesară completarea unui formular atât la intrarea, cât și la ieșirea de pe teritoriul Statului Israel.

Persoanele cu drept de intrare ȋn Statul Israel trebuie să prezinte la ȋmbarcare un test cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii în acest stat.

Excepţiile şi prevederile prinvind tranzitul: Frontierele rămân deschise pentru reîntoarcerea cetățenilor israelieni.

Măsuri pe plan intern

La data de 23 decembrie 2020, guvernul israelian a aprobat carantina totală pe întreg teritoriul țării. La data de 7 februarie 2021, autoritățile israeliene au decis atenuarea restricțiilor aplicabile.

Este obligatorie purtarea măștii în toate spațiile publice. Este necesară păstrarea unei distanțe minime de 2 metri față de alte persoane. Adunările în aer liber sunt limitate la 20 de persoane, iar în locuri închise la 10 persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tarom anunţă că zborurile către și dinspre TelAviv se vor anula până în data de 20 martie