Antena Meniu Search
x

Un tată şi-a băgat fetele în spital, la Arad. Una dintre ele a zburat zece metri din maşină

Un tată şi-a băgat fetele în spital, la Arad. Una dintre ele a zburat zece metri din maşină, într-un accident teribil produs la intrare în localitatea Şagu.

Un tată şi-a băgat fetele în spital, la Arad. Una dintre ele a zburat zece metri din maşină, într-un accident teribil produs la intrare în localitatea Şagu.

Un accident de circulaţie s-a produs duminică seara, pe drumul dintre municipiul Arad şi localitatea Şagu. La aproximativ trei kilometri înainte de intrarea în localitatea Şagu, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

"Maşina din faţa mea a derapat, apoi a lovit un pom de pe partea stângă în sensul lor de mers. S-a întors de câteva ori pe şosea şi s-a oprit cu spatele înspre localitatea Şagu. În maşină se afla un adult şi două fete de 15 ani. Cea din faţă a fost proiectată prin geamul din dreapta maşinii.", a povestit un martor, citat de Ziar de Arad.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani este tatăl fetelor şi toate cele trei victime care au rezultat în urma accidentului de ieri au rămas internate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, fiind sub atenta supraveghere a medicilor.

"O tânără de 15 ani a suferit o fractură de rotulă stângă și alte policontuzii, în timp ce tânăra de 16 ani a suferit o fractură de humerus stâng și fractură de orbită stângă. Bărbatul de 40 de ani a suferit fractură de femur stânga și o fractură de gleznă dreaptă.

Cele două tinere se află internate la Secția Chirurgie și Ortopedie Infantilă, în timp ce bărbatul se află internat la secția de Ortopedie din cadrul spitalului din Arad. Cei trei vor rămâne sub supravegherea medicilor”, a declarat pentru Aradon, Simina Roz, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Un tată şi-a băgat fetele în spital, la Arad. Una dintre ele a zburat zece metri din maşină