Antena Meniu Search
x

Un tată este rupt cu bătaia de un altul, în Iaşi, sub privirile îngrozite ale copiilor lor. Cei mici au început să plângă și să ţipe (Video)

Scene violente filmate într-un cartier din Iaşi. Doi tineri s-au luat la bătaie în faţa blocului, după ce copiii lor ar fi avut o dispută în parc. Agresiunea a avut loc chiar sub privirile celor mici.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 02.09.2019, 07:50

Un tată este rupt cu bătaia de un altul, în Iaşi, sub privirile îngrozite ale copiilor lor. Cei mici au început să plângă și să ţipe - captura video YouTube

Scene violente filmate într-un cartier din Iaşi. Doi tineri s-au luat la bătaie în faţa blocului, după ce copiii lor ar fi avut o dispută în parc. Agresiunea a avut loc chiar sub privirile celor mici.

Bătaie ca în ringul de box, între doi părinţi, în Iaşi. Doi copii au rămas cu traume după ce au văzut cum tatăl lor este lovit cu sălbăticie şi călcat în picioare.

S-a întâmplat, vineri, la orele amiezii, atunci când doi copii de 9 şi 11 ani au mers într-un parc de joacă din apropierea blocului unde locuiesc şi au început să se dea cu leagănul. Un alt copil, mai mare, a început să se certe cu cei doi, moment în care micuţii şi-au sunat pe tatăl.

După ce a fost mustrat, copilul mai mare şi-a chemat şi el tatăl, care l-a lovit cu pumnii şi picioarele pe părintele celor doi copii. Bătaia, filmată de un martor, avut loc chiar sub privirile micuţilor, care început să ţipe de groază.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Sâmbătă, tatăl violent s-a ales cu dosar penal şi a fost reţinut de anchetatori pentru 24 de ore. Ieri, însă, judecătorii au decis ca acesta să fie cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile.

"Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Secţiei 1 Iaşi au identificat un bărbat de 34 de ani, din municipiul Iaşi, bănuit de comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice cât şi lovirea sau alte violenţe. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că, la data de 30 august, bărbatul de 34 de ani, în timp ce se afla pe o alee din faţa unui bloc din municipiul Iaşi, l-ar fi agresat cu pumnii şi picioarele pe un alt bărbat de 45 de ani, de faţă fiind şi alte persoane.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 31 august, acesta a fost reţinut de către poliţişti în baza unei ordonanţe, pentru 24 de ore, el fiind introdus în arestul Poliţiei Iaşi", au precizat reprezentanţii Poliţiei, potrivit ZDI.

Individul nu este la prima abatere de acest fel. În trecut a atacat un şofer, după un incident în trafic, puverizându-i în ochi spray lacrimogen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Un tată este rupt cu bătaia de un altul, în Iaşi, sub privirile îngrozite ale copiilor lor. Cei mici au început să plângă și să ţipe (Video)